Merhaba.
İnternetle tanışıklığımızın yegane sebebi e-ticaret olmuştur. Bugün asıl mesleğimiz olan fidancılık üzerine markalaşmış ve Türkiye genelinde önde gelen sitelerden bir kaçının idaresini yürüttüğümüz gibi; yaşadığımız bölgeye de bir şeyler katmak çabasından bir an olsun vazgeçmedik.
Bunun adı istihdam olur, esnaf ve üreticilerimizi destekleme olur ama bir şekilde olur.
Bu ve ticari gayelerle yeni hizmete açmış olduğumuz e-ticaret sitemizi tanıtmak istiyorum. Mut'un bereketli topraklarında doğal yöntemlerle yetişen Mut zeytinlerinden üretilen Mut zeytinyağını sofralara taşıyoruz.
Mut zeytini ülkemizde oldukça geniş bir tüketici kitlesine sahiptir. Mut zeytinyağı da aynı şekilde geniş bir yelpazeye sahiptir. Ayrıca Mut zeytinyağı kazandığı ödüllerle yurt dışında da adını duyurmuştur.
14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında İtalya’ da, düzenlenen uluslar arası zeytinyağı kalite yarışması sonuçları belli oldu. Yarışmaya Türk Zeytinyağı firmaları büyük ilgi gösterdi. EVO International Olive Oil Contest IOOC tarafından düzenlenen yarışma da ödüller sahiplerini buldu.


Mut Zeytinyağı İtalya' dan Altın Madalya Aldı


Gelenek Bozulmadı, ”Mut Zeytinyağı İtalya’ da Altın Madalya Aldı”
Sağlık zeytinden, zeytin Mut'tan sloganıyla üretilen Mut zeytini en saf haliyle Mut zeytinyağı olarak zeytinyagievi.com 'da sofralarınıza lezzet katmaya talip.