2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Ankara Check Up

    Sağlığımızın iyi olması ve sıkı kontrollerle düzene girmesi hayatımız için en önemli olan konulardan biridir. Özellikle son dönemlerde artan salgın hastalıklar ve kronik rahatsızlıklar hastanelere ve sağlık taramalarına olan talebi oldukça arttırmıştır. Ancak hastanelerin yoğun çalışmasından dolayı ve birçok kişinin hastanelerin vermiş olduğu sağlık hizmetlerinden yararlanması sağlık taramalarında aksamalara nede olmaktadır. Check up Ankara konusunda birçok özel devlet ve check-up merkezleri devlet hastaneleri ile hemen hemen aynı fiyata sağlık taraması hizmeti vermektedir. Peki, herkesin aklındaki olan check up nedirsorusunun yanıtını verelim. Check-up sağlıklı ya da sağlığı yerinde olmayan bireylerin olası hastalıkların ya da var olan hastalıkların teşhisi için yaptırmış oldukları sağlık taramasıdır.
    Check-up birçok kişi tarafından kısa sürmesi ve sonuçların hızlı çıkması sebebi ile tercih sebebi olmuştur. Check up ne kadar sürer? Check-up ortalama olarak 2-3 saat sürmektedir. Bu doktorunuzun sizleri muayene sırasında karar vermiş olduğu tetkiklere göre de değişiklik göstermektedir. Tetkik sonuçları ise aynı gün çıkmakla birlikte kapsamlı check-uplarda ertesi gün de çıkabilmektedir. Check up neleri kapsar? Check-up kan ve idrar tahlili, batın ultrasonu, nabız, tansiyon, şeker, akciğer filmi, EKG gibi çeşitli tetkikleri içermektedir. Bunların yanı sıra yaşa bağlı olarak da mamografi ya da PSA tetkikleri de istenebilir.
    Check up nasıl yapılır? Check-up öncesinde yaptıracağınız yerden mutlaka randevu almanız önerilmektedir. Doktorunuz check-up günü aç bir şekilde merkezde olmanızı isteyecektir. Tetkikler öncesinde doktorunuz sizlere hastalık ve aile öyküsü, kullanılan ilaçlar, meslek, yaş gibi konular hakkında sorular soracaktır. Tetkiklerinizin çeşidi ve uzunluğu muayene öncesinde yapılan bu kısa konuşma esnasında belirlenecektir. Çünkü doktorunuz bu konulara göre sizden tetkik isteyecektir. Check up fiyatları yapılacak olan tetkiklere göre değişiklik göstermektedir. check-up yaptırmak isteyenlerin sıkça düştüğü hata devlet hastanelerinde özellerden daha az fiyat ile check-up yaptırabileceklerini düşünmeleridir. Ancak Vip Sağlık Merkezi’miz sizlere en uygun fiyatlı ve güvenilir check-up hizmetini sunacaktır. Alanında deneyimli uzman doktorlarımız tarafından güvenilir ve uygun fiyatlı check-up hizmeti satın almak için tek adres: Vip Sağlık Merkezi.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    bende rahatsızlıgımdan dolayı ankaraya gelmeye dusunuyorum ama Ankara hava durumu baya sert dedıler havaların ısınmasını beklıyorm en yakın zamanda gelıcem .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-09-2019, 20:21
  2. Ankara oto kiralama firmaları
    By requiem06 in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-02-2012, 22:08

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2