3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    AOC, AGON Serisi’nin İlk Premium Oyun Monitörü

    AOCAG271QX, yüksek beklentili, rekabetçi oyuncuların ihtiyaçlarına karşılık veren144 Hz ve 1 ms’lik üst düzey bir QHD oyun monitörü.
    Amsterdam, 28 Nisan2016 – Ekran piyasasının önde gelen global markalarından AOC, son dönemdebirinci sınıf oyun monitörleri oyun grubu olan AGON serisini piyasaya çıkardı.İlk modeli ise gücünü 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü yüksek hızlı TNpanelinden alan AG271QX. 144 Hz yenileme oranı ve 1 ms’lik tepkisüresiyle ultra akıcı görüntüler sunuyor. Üstelik tutukluğu ve kırılmayıazaltan Adaptive-Sync Teknolojisi sayesinde (30-144 Hz aralığında, FreeSync™uyumlu) bu model, en iyi oyun performansına odaklanıyor.

    Rekabet odaklı oyuncular, sadece hızlı ve akıcı görüntülere değil, aynı zamanda anlık emir yürütmeye ve her durumda mükemmel görüşe de güvenebilmek isterler. AOC Düşük Input Lag modu, monitör elektroniğinin görüntü gecikmesini engellemesini sağlar ve böylece komutların mouse, klavye ve gamepad üzerinden geçişini hızlandırarak hemen harekete geçilmesini sağlar. AOC Gölge Kontrolü (Shadow Control) ise, oyuncuların aşırı karanlık ya da parlak alanlarda kontrastı hızlıca ayarlamalarını sağlar ve bunu yaparken ekranın geri kalanındaki dengeli alanların kalitesinden ödün verilmez.

    Enerjisi hiç bitmeyen oyuncular, ergonominin de mükemmel olmasını ve monitörlerini ayarlayacak rahat özelliklere güvenebilmeyi isterler. AOC AGON ergonomik taban, yükseklik, eğilme ve sağa sola dönme ayarlarını yaparken büyük rahatlık sağlar. Üstelik, oyuncular, kendilerine özel ayarları ayak üzerindeki yükseklik skalasına doğru biçimde işaretlediklerinde, ne zaman isterlerse tercih ettikleri ayarlara dönebilirler. Gözleri koruyan AOC Flicker-Free Teknolojisi ve AOC Düşük Mavi Işık modu sayesinde daha fazla rahatlık sağlanır, çünkü her iki teknoloji de gözleri daha az yorar, ve uzun oyun seanslarında gözlerin duyduğu rahatsızlığı ve yorgunluğu azaltır. Kişiye özel dendiğinde ise, monitör ayarları kilit önem taşıyan özelliklerdir, bunların kolay erişilebilir olması gerekir. İşte ayarlanabilir oyun ön ayarları, oyunculara tam da bunu sunuyor. AOC sadece değiştirilebilir Oyun Modu Ön Ayarlarını uygulamakla kalmadı, aynı zamanda kullanıcının modlar arasında zahmetsizce geçiş yapmasını ve parlaklık, kontrast ve diğer oyun özelliklerini ayarlamasını sağlayan AOC QuickSwitch Controller özelliğini de ekledi.

    Rekabetçi oyunculara yönelik tasarlanmış olan AOC AGON AG271QX birinci sınıf oyun monitörü, Haziran 2016’da, 749 USD (KDV hariç) tüketici tarafından tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden piyasada bulunabilecek.
    AOC AGON AG271QX hakkında daha fazla ayrıntı için: Welcome » AOC Gaming
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2016
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    tşkler
    Konu csniper tarafından (02-11-2016 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: reklam içermesi

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2021
    Yer
    Portugal
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Algarve Kite Center 2021

    Hey. You can check new rules and new deals from our Algarve Kite Center in Portugal. kitesurfing algarve

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-09-2015, 21:30
  2. AOC, taşınabilir monitörü sunar
    By KC in forum Basın Bültenleri
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16-10-2014, 19:58
  3. XFX HD 5700 serisi
    By sheone in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-10-2009, 20:35
  4. Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 05-08-2008, 05:06
  5. LG-PRADA SERISI
    By bababurakk in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 06-04-2007, 02:19

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2