in|App Marketing Manager; bilginin metin, görüntü veya video olarak tasarlanması, düzenlenmesi ve dağıtılması için adesso tarafından geliştirilen push mesaj altyapısını kullanan bir mobil pazarlama ve satış aracıdır.
in|App Marketing Manager’ı kullanan şirket, önceden tasarlanmış kampanyaları dinamik içerikler ekleyerek şekillendirebilir ve kampanyanın her aşamasının başarı durumunu doğrudan izleyebilir. Marketing Manager, bir arayüz aracılığıyla harici uygulamalara – CRM – ve veri kaynaklarına bağlanabilir ve üzerine eklemeler yapılarak özelleştirme imkanı ile kampanya fonksiyonlarının daha da geliştirilmesine olanak sağlamaktadır.
Ürün Satış Sorumlusu Mehmet Kara su bilgileri veriyor: “Günümüzdeki kurumsal şirketler pazarlama araçları olarak SMS ve E-Mail kullanmayı tercih ediyorlar. Herhangi bir ürün-müşteri segmentasyonu yapılmadan son kullanıcılara tüm ürünler ile ilgili içerik gönderiliyor.
in|App Marketing Manager ile beraber kullanıcılara sadece ilgilendikleri ürünler ile ilgili kampanya bilgilerinin mobil cihazlarına gönderilmesini sağlayarak ve CRM entegrasyonunu kullanıp özel teklifler sunarak çok daha etkin bir pazarlama kanalı açmış oluyoruz. Türkiye’de ilk uygulamamızı eğitim sektöründeki bir müşterimiz ile gerçekleştiriyoruz.”