3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Arena bilgisayar rezaleti

    Merhaba Bimeks Yeşilköy magazasında alınan 22-09-2009 tarihli Evren Soydaş adına kayıtlı 135668 fatura numaralı faturaya ait olan 560 tl fatura tutarında olan 093300045528 seri numaralı Gigabyte X58 Extreme marka anakartın 2.sahibiyim.Evren Soydaş isimli arkadaşımdan 2-3 ay önce anakartı ve Gigabyteın en sevdiğim ve sahip olmak istediğim modeli olduğu için borc harc bir yerlerden bulup kartı aldım.Bir gün bilgisayarım bekleme konumundayken klavyenin tuşuna basıp acmaya calıştığımda aniden kapandı ve kapandıktan sonra biri daha acmaya calıştığımda bilgisayar acılmadı.. Farklı ramler ve farkı ekran kartı kullanmama rağmen kart 2 saniye acılıyor daha sonra kapanıyordu.Daha sonra kartı Bimeks yerine direkt size verdim. ..Şu an bir işte calışmadığıum ve borc harc aldığım anakartımın bozulması beni gercekten üzmüştü.Çünkü benim için manevi bir değere sahip olan bir anakarttı.Yalçın Gökçek isimli arkadaşımında Gigabyte X58 UD4 marka anakartıda bozulmuştu onu tamire verirken benim kartıda götürmesini rica ettim.Her iki kartıda servise verdi.Servise veriliş tarihi 054\2010 Form numarası 110835206 olarak bize verildi arıza kağıdı. 084\2010 tarihinde http://www.cercev-e.com adresinde takip ettiğimde anakartın garanti dışına bırakıldığını gördüğümde şok oldum.Zaten borç harç aldığım ve benim için manevi bir değeri bulunan anakartın garanti dışına bırakan ve gerçekten çok büyük bir firma olarak gördüğüm Arena bilgisayar olarak gözümde sıfıra indiniz artık.Teknik servisinize telefon açtım ve Mehmet beyle görüştüm fakat ne göreyim Mehmet bey beni kale almaz bir şekilde ters bir şekilde benimle konuştu ve yapacağımız birşey yok diye salladı telefonda.Anakart su teması görmüş yedi adet devre yolu kopmuş tamiri mümkün değildir diye not yazmışlar teknik servisden.Birde benden kartı alırken garanti kağıdına garanti durumu:garanti süresi içinde….diye yazmanıza rağmen kartımı garanti dışında bıraktınız.Sizin son derece akıl almaz ve umursamaz tavrı hem beni firmadan soğuttu hem anakarttan.Gerçekten benim için çok önemli bir marka olan ve sürekli aynı marka anakartı yani Gigabyte kullanan biri olarak beni artık bu olay Gigabytetan soğuttu şu an için.Şu an kart servisde ve almadım hala.Bende sizi müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olarak bilirken yaptıkları davranış beni üzdü.Şimdi ne işlerimi yürütebileceğim ne de yeni bir anakartı alacak paramda yok evde tüm ailem ve ben bilgisayarsız kaldık…Beni manevi açıdan oldukça yaraladı bu olay….

    Yani kısacası ben sizin kadar sorumsuz bir firma daha görmedim.Ben sizi Çizgi bilgisayardan bile daha kaliteli bir şirket olarak görürken sizin yaptıklarınız misyonunuza yakışan etik davranışlar değil bu yaptıklarınız.Şirket olarak bu umursamaz tavırlarınızdan bir an önce vazgecmenizi temmeni ederim.Ben 600 tllik anakartı bozacak kadar aptal bir insan değilim.Şu an calışmayan bir insanım dediğim gibi bu yüzden beni mağdur durumda bırakmaya asla ve asla hiç hakkınız yok…Çizgi elektronik bile garanti kapsamında olmayan asus anakartları tamir yapmaya calışıyor tamir edilemezse başka ürün veriyor,sizin yaptığınıza bakın…Sizi ben çizgiden daha kaliteli bir şirket olarak görürken yaptıklarınıza bakın…Nasıl dersiniz garanti dışı diye insanı mağdur durumda bırakırsınız ya bu kadar mı vicdansızlık olur…Hiç düşünmüyorsunuz heralde bedavaya alınıyor sanki bunlar.Parayı sokaktamı topladığımı düşünüyorsunuz amacınız ne onu öğrenmek istiyorum??Niyetiniz hurda olarak kullanmaksa hurda olarakda vermem size o kartı.Bana acil bir çözüm yolu bulacaksınız başka alternatifiniz yok..Benim ne yeni kart alacak param var ne de bir başka şeyim…Bu karta ya iade cekersiniz yada aynı ürünle değişimini yaparsınız yoksa aksi takdirde haklarımı daha farklı yollarla arayacağım.Beni bu tarz şeyleri yapmaya zorunlu tutmayın lütfen sizden rica ediyorum..

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Yapılacak uygulama size ankartın iadesi olur. Kartı hurda diye firmada kalmaz.

    Alıntı NECROCYBER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çizgi elektronik bile garanti kapsamında olmayan asus anakartları tamir yapmaya calışıyor tamir edilemezse başka ürün veriyor,sizin yaptığınıza bakın…
    Çizgi, garantisi dolan ürünleri ücretsiz olarak tamir etmez. Para ile servise verirseniz onarımını yapar. Garantisi dolan ürünün değişimi zaten yapılmaz.

    Anakartı almaya gidin. Eğer anakartı verdiğiniz gibi değil ise yani serviste başına bir olay gelmiş ise itiraz edin. Mümkün ise servise veren arkadaşınızıda yanınıza alın.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı CsNiPeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılacak uygulama size ankartın iadesi olur. Kartı hurda diye firmada kalmaz.



    Çizgi, garantisi dolan ürünleri ücretsiz olarak tamir etmez. Para ile servise verirseniz onarımını yapar. Garantisi dolan ürünün değişimi zaten yapılmaz.

    Anakartı almaya gidin. Eğer anakartı verdiğiniz gibi değil ise yani serviste başına bir olay gelmiş ise itiraz edin. Mümkün ise servise veren arkadaşınızıda yanınıza alın.
    çizgi kaçak gelmiş ürünleri para almadan bile tamir edip kutu içeriği yoksa rica edince veriyor şirketi karalamaya gerek yok bhocam 78i sli anakartı tamir edemeyince yerine p45 anakart verdi cizgi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. HP Servis Rezaleti!
    By Midgard in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 23-06-2009, 10:45
  2. Bilgisayar Mühendisi veya Bilgisayar Dükkanı Olan Varmı?
    By refik in forum PC Bilesenleri ve Genel Donanım Konuları
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06-05-2008, 23:59
  3. 2. el bilgisayar
    By ekrem5656 in forum Notebook
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 06-11-2007, 17:46
  4. Robot Arena: Design
    By mmurat7878 in forum İndir (download)
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03-07-2007, 11:45
  5. N-Gage Arena Yenilendi
    By KaRa_KRaL in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 26-09-2005, 15:45

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2