Öncelikle sizlere askwitty.com sisteminden bahsetmek istiyorum. Asıl amacı sosyal paylaşım siteleri olan FaceBook, Twitter .. vs. gibi bir site. AskWitty.com'da üye olduğunuz anda bakiyenize "Welcome" adında 1$ veriyor. Site daha çok anket bazlı, sitedeki takipçilerinize soru sorarak veya durum paylaşarak para kazanıyorsunuz. Youtube'deki videolarınızı facebook'ta nasıl durum paylaşımı yapıyorsanız aynı şekilde bunu ister anket istereniz sadece durum olarak paylaşım yapabiliyorsunuz. Yaptığınız her paylaşımdan para kazanıyorsunuz ve sizi takip eden kullanıcıların anketinize oy kullanması ile hem siz hemde onlar da para kazanıyorlar. Bu paylaşımların altına yorum yazmanız bile para kazandırıyor. Aslında özet geçecek olursam sitede yaptığınız her hareket siz ve takipçileriniz para kazanıyor.

Ben ilk siteye üye olduğumda ödeme yapacakları pek inandırıcı gelmedi. Fazla aktif olmadım ama ss de görebileceğiniz gibi ödemem yapıldı. Siteyi kullanan birçok üyede ödemelerini almış.



Ayrıca bazı ünlü sitelerin, bunu siteyi kullanıcılarına anket sistemini kullandıklarını özellikle shiftdelete.net kullandı ve bende shiftdelete.net sayesinde öğrendim. O zamanlar shiftdelete.net'i AskWitty.com'da takip ettiğiniz zaman 4$ veriyordu. Şuan devam ediyor mu tam olarak emin değilim. Ünlü sitelerden referans vermeye devam edecek olursam rastladığım birde cozumpark.com var. Ben şimdilik bu sitelere rastgeldim umuyorumki ilerleyen günlerde başka ünlü sitelerinde askwitty.com ile bir çalışma düzenleyeceklerdir.

Beni takip etmek isterseniz;
https://www.askwitty.com/onuraslan