Olgu Şengül kimdir?
Pazarlamanın dijital alanında her yönü ele alan bir kitabın yazarı. Dijital pazarlamayı öğrenmenin ve bu konuda kariyer basamaklarını tırmanmak isteyenlerin başucu kitabının yazarı kendisi.
Olgu Şengül ‘ün dijital pazarlama kitabında özellikle bahsettiği konular kobileri e ticaret yapanları girişimcileri yakından ilgilendirmekte.
Pazarlama ve iş süreçleri hakkında bilinmesi gereken tüm detayları anlaşılır ve basit bir dille anlatan olgu Şengül karmaşık bir esele gibi görünen dijital dünyaya ışık tutuyor.
Bir puzzle’ın parçalarının keyifle bir araya getirir gibi okuyacağınız kitabın yazarı olgu Şengül, İstanbul teknik üniversitesi mezunu genç ama başarılı, tecrübeli bir girişimcidir.

"Dijital Pazarlama Eğitimi" nedir?
İnternet çağına hoş geldiniz. Artık çayı yakalamak bir tercih değil zorunluluk haline gelmişken sizde dijital pazarlama eğitiminizi almalısınız.
Oldukça meşgul işletme sahipleri, girişimci ruhlar ve kariyer yapan bireyler için satışları katlamaya yönelik pratiğe dönük ve kapsamlı olarak nitelendirebileceğimiz dijital pazarlama eğitimi Olgu Şengül tarafından alabileceğiniz bir eğitim.
8 kişilik sınırlı kontenjan ile birebir eğitime yönelik çalışmalar sayesinde dijital pazarlama hakkında aklınızda soru işareti kalmayacak.
Gelecek eğitim tarihleri ise şöyle:
Gelecek Eğitim Tarih ve Yerleri:
04-05 Ağustos 2018 Akkoç Otel / Adana
11-12 Ağustos 2018 Gevher Hotel / Kayseri
08-09 Eylül 2018 Maslak Workinton / İstanbul
Süre: 2 Gün – Cumartesi ve Pazar 09:00-17:30
Ücret: Bilgi verilecektir
Sınırlı Kontenjan:8

"Sosyal Medya Eğitimi" nedir?
Hergün kullandığınız sosyal medyada kariyer yapmanız ve para kazanmanız mümkün.
Nerden alacaksınız peki bu cevher bilgiyi.
Olgu Şengül’ün dijital pazarlama eğitimlerinde sosyal medya eğitimi de dâhil olmakla beraber kapsamlı bir eğitime tabi tutulabilirsiniz.


"E-ticaret Eğitimi
Yüzyılın değişen ticaret sistemi bizi başka bir piyasaya sürüklüyor.
E- ticaret gerçekliği
Dükkân ve gereksiz masraflar olmadan daha hızlı ve toplu satışlar gerçekleştirilen e ticaret pazarında bir eğitime elbette ihtiyacınız var.
Bu kadar kalabalık ve meraklısı olan bir sektörde hata yapmamak ve emin adımlarla ilerlemek için eğitim şart.
Yukarıda belirtilen tarihlerde size en uygun olan eğitim yerinde eğitim alabilir kendinizi geliştirebilirsiniz.

Neden Olgu Şengül’den eğitim almalıyım?
Karmaşık olduğunu düşündüğümüz konuları basite indirgeyerek anlatır.
İngilizce terimlerle anlatılan konular her ne kadar İngilizce biliyor olursanız olun, bir süre sonra karmaşaya sebep olur. Ama uzman eğitimci Olgu Şengül,
Öğrencisini bilgi karmaşasında boğmaz.
Uygulama odaklı çalışmalarda eğitim esnasında öğrenme şansı sağlar.
Sırlı kontenjanla birlikte eğitim kalitesini yükseltir. Soru sorma ortamında alınan eğitimden daha fazla verim alırsınız.
Konu bütünlüğü, anlam karmaşası yaratmadan anlatım Olgu Şengül için önemlidir.
Herkesin aklındaki sorulara içtenlikle yanıt vererek, eğitimin kalıcı olması konusunda çalışmalar yapar.
Piyasada dijital pazarlama eğitimini çoğu uzmanın verdiği gibi İngilizce olarak değil Türkçe olarak verir ve bu da katılımcının rahat bir şekilde anlamasına yardımcı olur.
Zamanı verimli kullanarak kısa süren eğitimleri uzatmaz, maddi kaygı ile ders anlatmaz.
Dijital pazarlama eğitimi, sosyal medya eğitimi ve e ticaret eğitimi gibi konularda uzman yardımı almak ve detaylı bilgi edinmek için olguşengül.com adresini ziyaret ediniz.