BOX.TO Nedir? Nasıl Kazandırır?

Hepimizin zamanında internetten para kazanmak uğruna çabaları olmuştur.Ne varki bu para kazanma mevzuları çok uzun sürecek az para veren sistemler ya da sizi kandırıp asla para alamayacağını sistemler olmuş ve insanları bu şekilde hayal kırıklığına uğratan şeyler olmuşlardır.
Peki böyle bir sistemin gerçekten olduğunu biri size söylese ve gerçek anlamda çalıştığını üyelerine para kazandırdığı kanıtlanmış olsa bu sefer para kazanmak istemezmiydiniz?Dünyaca bilinen bir sistem haline gelen bux.to'da para kazanmak aslında kolay.Site içinde gün içerisinde çıkan reklamlar oluyor ve siz bu reklamları izleyerek para kazanıyorsunuz.

Her reklam 30sn.'ye sürüyor ve sonunda 1 cent (0.01$) hesabınıza düşüyor.Sistemin diğer sistemlere göre en güzel yanı sizin alt üyeleriniz olan kişilerde reklam izledikçe onların kazandıkları kadar para kazanıyorsunuz.
Kısaca bir örnekle anlatmak gerekirse; günde 10 adet reklam izlediğiniz takdirde 0.1$ kazanıyorsunuz.20 alt üyenizde günde 10 reklam izlese 20*0.1=2$ para kazandırıyorlar size. Yani gün içerisinde 2.1$ kazanıyorsunuz bu parada aylık 2.1*30=63$ yapar yani aylık 63$ kazanıyoruz ama altınızdaki üyelerin alt üyelerindende para kazanıldığını unutmamak gerek ve günde izleyebileceğiniz reklam sayısı daha fazla tabikide.

Ödeme alabilmeniz için gerekli olan tek şey sadece kazandığınız paranın 10$'ı geçmesi ve alert pay üyesi olmanız gerekmektedir.Paypal'ın box.to dan ödeme almaması daha doğrusu reklam sitelerinden ödeme almayı bırakmasından dolayı sadece para ödemenizi almanız 1 adım uzamış oluyor.Ödemeniz bux.to sitesi alert pay sitesindeki hesabınıza yatırıyor ve oradan paypal hesabınıza ve kendi banka hesabınıza aktarma yapabiliyorsunuz.

Son olarak referans satın alabiliyorsunuz.Kazandığınız paralarla yada kendiniz ödeme yaparak altınıza referans satın alabilmeniz mevcut.Ama satın aldığınız kişilerin size para kazandırma oranları hep iyi olmayabiliyor sistem size otomatik olarak atamalar yapıyor çünkü alt grubunuza.Tabi siz referansla üye olmak istemeyebilirsiniz ama sistem bu tür kişileri satmakta yani referansla üye olmasanız bile başka birine para kazandırabiliyorsunuz satın alınıp sistemden.

Alttaki linkten üye olursanız benim alt üyem olup banada kazandırıcaksınız.

bux.to'ya üye olmak için tıklayınız... Bux.to | .view .click .make money
alertpay'a üye olmak için tıklayın.... https://www.alertpay.com/?JVz0H3pfCf2bdHzaHJvWrw%3d%3d