not: Proğramlar patch crack seral içermemektedir.free'dir.

Genel kullanıma yönelik çok amaçlı Capture .NET ile pek çok ayrı programla yaptığınız işlemi sadece bu programı kullanarak yapabileceksiniz. Kurulum gerektirmeyen Capture .NET tamamen ücretsizdir. Ekran yakalama, resim editörü, sistem denetleyici, hatırlatıcı, ajanda gibi tüm özelliklerin aynı arayüzden ve basit bir şekilde yönetildiği Capture .NET her düzeydeki bilgisayar kullanıcısına hitap ediyor.

Özellikleri:

Ekran Yakalama: Program "screen capture" özelliği ile ekranınızın görüntüsünü kaydetmenizi ve düzenlemenizi sağlar.
Saat, Alarm ve Ajanda: Arayüzünde bulunan takvim ve saatindeki "post-it" özelliğiyle özel günlerinizi işaretleyebilir ve üzerlerine not alabilirsiniz.
Dönüştürücü (Converter): Capture .NET CHM formatını HTM formatına; resimlerinizi BMP, PNG, JPG, TIF ve GIF formatına; yazılarınızı farklı fontlara dönüştürebilir.
Windows Casusu: Windows çalışırken hataları sizin için bulur ve ayıklar.
Sistem Temizleyici: Program sisteminizi yoran cookie ve temp'lerden kurtulmanızı sağlayarak bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasını sağlar.
Resim Editörü: Capture .NET ile basit düzeydeki resim editleme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Dosya Yönetimi: Dosyalarınızı birleştirmek, ayırmak veya yeniden isimlendirmek için, SFV dosyalarını metin belgesine aktarmak için veya yanlışlıkla iki kez sisteminize yüklenen dosyaları bulup temizlemek için Capture .NET'i kullanabilirsiniz.
Denetleyici: Bilgisayarınızın donanımsal özelliklerini sizin için bularak metin belgesine aktarmanızı sağlar. Internet Explorer tarayıcınızı da denetler ve hataları ayıklar.
Bilgisayardaki tüm sabit ve taşınabilir cihazları dilerseniz Capture .NET ile yönetebilisiniz.


Hotfile.com: 1 klik file hosting: CaptureNet2Free.zip

or

http://turbobit.net/bbi7ayhr73xs.html