Çimstone Mutfak Tezgahı

Çimstone tezgah tasarımlarında her geçen gün yeni modeller ve malzemeler sektöre giriş yapıyor. Ancak en güvenilir olanlar genellikle en çok tercih edilenler oluyor. Akrilik ve Corian gibi dayanıklı ve şık olan Çimstone tezgahlar da son zamanların en beğenilen tezgahlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
Çimstone, merak edenler için mermer ve granit gibi her mekanda kullanılabilen çizilmez ve sert bir görünüme sahip dekorasyon öğesidir. Granitin uzun yıllar kullanılması sonucunda renginde oluşan matlıklar ve kırılan bölgelerinde bakteri oluşturması gibi bazı olumsuzluklar nedeniyle alternatif bir çözüm olarak çimstone ürünü üretilmiştir. Çimstone mutfak tezgahı tasarımı kuvars kristalleri ve doğal taşlar ile yapılmaktadır.

Çimstone Tezgah Kullanışlı Mı?

Granitin tüm olumsuz etkilerini bir kenara bırakmak için üretilen çimstone sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Pürüzsüz bir yüzeye sahip olan çimstone tezgahlar bakteri oluşumunu önlemede oldukça etkilidir. Kolay kolay çizilmeyen çimstone tezgah modelleri mutfaklarda rahatlıkla kullanılabilir.
Çimstone dekorasyon malzemesi kuvars özelliği nedeniyle kolayca kimyasal maddelerden etkilenmez ve doğal bir parlaklığa sahiptir. Mekanlarınızı şık bir görünüme kavuşturan Çimstone tezgah modelleri hem daha sağlıklı, hem de daha şık bir görünüm isteyenlerin tercih etmesi gereken ürünlerdir. Çimstone tezgah fiyatı ile ilgili bilgileri firmamızla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.