Che
UF-1, kayıpları önleme konusunda ödün vermeden, perakendecilerin mağaza tasarımlarında daha esnek olmasını sağlayacak

01 Şubat 2018 – Fiziksel mağazalar, perakende tasarımının sınırlarını zorlarken, mağaza giriş/çıkışında kesintisiz güvenlik sistemlerine olan talep artıyor. Global perakende sektörü için müşteri çözümlerinin önde gelen tedarikçisi Checkpoint Systems buna, zemin altı RFID anteni olan UF-1'i piyasaya sürerek yanıt verdi.

UF-1 sistemi, Checkpoint'in daha geleneksel EAS antenleri ile aynı pazar lideri kaliteyi sunarken, eşsiz, patentli RFID okuyucu teknolojisini kullanıyor ve geniş bir okuma menzili sunuyor. Mağaza girişinde somut olarak görünmeyen bu çözüm ayrıca, envanter yönetimini iyileştirmek için RFID verilerinin gücünü kullanarak ek avantajlar da sağlıyor.

UF-1, estetik açıdan hoş görünen açık girişlere; geleneksel EAS antenlerinin kullanımını kısıtlayan alışveriş merkezlerine; ve geniş, engelsiz mağaza kapılarına ihtiyaç duyan perakendecilere sunulan son derece uygun bir çözümdür.

Patentli Checkpoint Wirama Radar™ teknolojisini kullanan zemin altı RFID özellikli çözüm, antenin üzerinden geçen bir etiketin, mağaza içine ve dışına doğru veya kapı boyunca hareket yönünü belirler. Ayrıca, bir ürünün çıkışın yakınında bulunup bulunmadığını veya potansiyel olarak çalınmış olup olmadığını saptayarak, yanlış alarmları en aza indirger.

Checkpoint Systems Balkan ülkeleri ve Türkiye Satış Müdürü Hakan Güngör, konuya ilişkin şunları söyledi: "Perakendecilerin mağaza tasarımları konusunda daha da yaratıcı olmasında ve onlara müşterilerinin mağaza içi deneyimlerini iyileştirmesinde yardımcı olacak bu yeni zemin altı RFID çözümünü sunmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyoruz. UF-1, zemin tabanlı gelişmiş bir çözümdür ve RFID'yi ilk kullananlar arasında son derece popüler olmasını bekliyoruz."
Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.checkpointsystems.com
Checkpoint Systems, Inc. hakkında (Checkpoint Systems Home)

Checkpoint Systems, kayıpları önleme ve ürün görünürlüğünü kapsayan, perakende sektörü için ürün mevcudiyeti çözümlerinde global bir liderdir. CCL Industries'in bir birimi olan Checkpoint'in çözümleri, kaynaktan rafa, markalama, güvenlik ve ürünün izlenmesini sağlamak için, 45 yılı aşan radyo frekansı teknolojisi uzmanlığına, yenilikçi yüksek oranlı hırsızlık ve kayıpları önleme çözümlerine, pazar lideri yazılımlara, RFID donanımına ve geniş kapsamlı etiketleme özelliklerine dayanıyor.