Öncelikle Merhaba ARKADASLAR


SADECE REKLAM TIKLAMA İLE AYDA 10 15 dolar civarında nasıl para kazanırız?

Clixsense; 4 senedir ödeme yapan ve "ptc" olayını layıkıyla yerine getiren bir site. Malum piyasadaki ptc sitelerinin %90'ı her ne kadar adı ptc olsa da, paraları kullanıcılarından aldıkları yüksek üyelik bedellerinden, ref kiralama vs. den kazanıyorlar ve gene bu paralarla ödemelerini yapıyorlar. Clixsense sitesinde ise cebinizden çıkcak para 1 senelik premium üyelik bedeli olan 15 dolardan fazla değil. Clixsense gerçek manasıyla reklam gelirlerinden para kazanan, 4 senedir de sapasağlam ayakta duran bir ptc sitesi.Ayrıca paypal / alertpay / Google Checkout / liberty reserve (anında ) odeme yontemleriyle su ana kadar spam olacak bir odeme ile karsılasmadım. 2007 beri ayakta olan bir site ve $1,256,239.94 para dağıtması ve bunu anında yapması sitenin güvenirliğini sağlamlaştırıyor.
Ref sitemi 8 kat ref altınızdan para kazanıyorsunuz bu ne demek ;diyelim siz birini siteye üye yaptınız ve onda başkasını üye yaptı pre olurlarsa herbirinden para kazanıyorsunuz 1. seviye refiniz pre alırsa 3 $ 2. seviye olursa 2$ diyerleri için 1$..
Sitenin başka bir özelliğine günde 25 tane tane reklam tıklama hakkı veriyor ve bunlara tıkladığımızda şansımız yanımızdaysa 5$ dan 0.10$ kadar bonus para veriyor.
Bu sitede rakipler guclu adamlar ptc siteleri il ref uye buluyolar tabi bizim boyle bir sansımız yok ama birbirimize destek cıkalım sen bana altında bize daha alttaki hepimize faydası olsun lvl sistemi oldugu icin ref cok onemli. Site zaten buradan kaznıyor ve kazandırıyor . Bannere tıklayıp uye olursanız hatta uprede yapıp pre uyelik alırsanız hepimiz kazanırız . uye olanlara simdiden teşekkürler.








ÖDEME KANITLARI:


NOT: DİKKAT EDERSENİZ YAKIN TARİHLERDE ODEMELER