Commvault, Mobil Erişim, Kontrol ve Otomasyondaki Yenilikleri ile Endüstri Lideri Müşteri Memnuniyetini Genişletiyor

Commvault® Mobile Advantage App ve Automated Proactive Solution System Duyuruldu

Müşteriler, Arka Arkaya Altı Yıl Müşteri Memnuniyeti için Commvault’u Onayladılar

Commvault, Yıllık Destek ve Servisler Araştırması’nda endüstri ortalamalarını geçerek yüzde 98’in üzerinde bir müşteri memnuniyeti derecesi aldı

TINTON FALLS, NJ – 19 Aralık 2016 — Kurumsal yedekleme, kurtarma, arşivleme ve bulut alanlarında global bir lider olan Commvault (NASDAQ: CVLT), Commvault® Mobile Advantage App ve Automated Proactive Solution System (APSS™) çerçevesini duyurdu, böylece müşterilere mobil erişim, kontrol ve otomasyonda yenilikler getirdi. Hızla gelişen veri koruma ve bilgi yönetimi pazarında mükemmelliği ve desteği sürerken; yenilikler, şirketin yıllık destek ve servis araştırmasında aldığı yüzde 98’in üzerindeki müşteri memnuniyeti derecesi ile örtüşüyor. Derecelendirme, müşterilerin risklerini azaltmalarına, maliyetlerini düşürmelerine ve Commvault Yazılımları yatırımlarındaki getiriyi en üst düzeye çıkarmalarına izin vermesi ile, Commvault’un performans ve müşteri memnuniyetinde endüstri ortalamalarını üst üste aştığı altıncı yılı işaret ediyor.

IDC’de Kurumsal Depolama, Sunucu ve Sistem Altyapı Yazılımı Araştırması’ndan sorumlu Başkan Yardımcısı Laura DuBois, “Siber saldırı tehditlerinin, veri ihlallerinin ve fidye yazılımların artması kurumları üst seviyede alarma geçirirken, bir felaket durumunda dünya standardında güvenilir bir müşteri destek programına sahip olmak, bir organizasyonun başarısında önemli bir fark yaratabilir. Commvault’un müşteri performansı ve memnuniyeti derecesi, Commvault Çözümlerinden elde edilen değerde yüksek memnuniyet derecesi ile sonuçlanan son Commvault müşteri araştırmamızla çakışıyor. Bu güçlü teknoloji ve destek karışımı, Commvault’a rekabet avantajı sağlıyor. Daha da önemlisi, müşterilerin verilerinin güvende ve korumalı olduğunu bilerek rahat etmelerini sağlıyor” dedi.

Yenilikler Commvault Desteğinin Yeni Nesline İşaret Ediyor
Commvault, müşteri deneyimi ve desteğindeki endüstri liderliğini genişletmek için, Mobile Advantage App ve bir entegre proaktif çözümler dağıtım sistemi olan APSS çerçevesini sunması ile birlikte Müşteri Destek Deneyimine yenilik getiriyor. Çerçeve, Commvault ortamlarındaki arıza noktalarını izliyor ve tespit ediyor, sonra bu sorunları çözen kişiselleştirilmiş çözümleri akıllı bir şekilde haritalandırıyor. Mobil erişim, kontrol ve otomasyon alanlarındaki bu ücretsiz yenilikler, Commvault Desteğinin yeni neslini temsil ediyor. Ayrıca şirketin müşterilere, operasyonları optimize etmek, en sıkı servis seviyelerini karşılamak ve verilerinden tam değer almak (zamanı ve yeri ne olursa olsun) için şahıs, süreç ve teknolojilerden oluşan entegre bir kombinasyon sağlama konusundaki niyetini gösteriyor.

Avustralya BT pazarına hizmet eden bir Avustralyalı şirketin kontrolünde olan Perfekt Pty Ltd’de Kıdemli Entegrasyon Uzmanı olan Serge Bakharev, “Commvault, mükemmel müşteri destek programını, Mobile Advantage App’in son sürümü ve APSS çerçevesi yoluyla sunulan Proaktif destek yoluyla başka bir seviyeye taşıdı. Her zaman Commvault’un özel destek elemanları ile önemli deneyimler yaşamışken, bu yeni çözümler bize nerede olduğumuza bakmaksızın potansiyel herhangi bir sorunda harekete geçme yeteneği sağlıyor, böylece gereksiz destek çağrısı yapma ihtiyacını ortadan kaldırıyor ve potansiyel sorunları kendi başımıza her zamankinden daha hızlı çözmemize izin veriyor” dedi.

Mevcut tüm Android ve iPhone platformlarında hazır olan yeni Commvault Mobile Advantage uygulaması, müşterilere Commvault deneyimlerini kontrol etme olanağı sağlayan güçlü araçlara, servislere ve bilgilere sürekli erişme olanağı sağlamak için tasarlanmıştır. Mobile Advantage, endüstride eşsiz olan entegre bir Commvault servisleri portalıdır.

Commvault Üst Üste Altı Yıldır Endüstri Lideri Müşteri Desteği Sağlıyor
Commvault’un yıllık destek ve servisler araştırmasına göre şirket, endüstrinin yüzde 86’lık ortalamasını geçerek, yüzde 98’in üzerinde bir müşteri memnuniyeti derecesine sahip oldu. Commvault müşteri anketi ayrıca, müşterilerin yüzde 97’sinin “çok memnun” olduğunu da ortaya çıkardı. Şirket, endüstri standardından yüzde 25 oranında daha fazla olan, ilk aşamada çağrı çözümlemede yüzde 78’lik oranla, servis seviyesi anlaşma (SLA) hedeflerini tutturma yeteneğinde yüzde 99’luk bir dereceye sahip oldu. Ayrıca Commvault müşteri servisi çağrıları, endüstri ortalaması olan 21-30 saniyeye kıyasla 19 saniyede bizzat cevaplandırılmıştır. Commvault’un 21’den fazla dil desteği de endüstri ortalamasının oldukça üzerindedir.

Commvault, Dünya Çapında Müşteri Desteği Başkan yardımcısı Eugene Trautwein, “Dünya standardındaki Müşteri Destek ve servislerimizle endüstri ortalamalarını aştığımız altı yıllık çizgimizden gurur duyarken, Commvault hiç bir zaman ününe ve önceki başarılarına bel bağlayan bir şirket olmamıştır. Müşteri erişimi, kontrol ve otomasyona ilişkin yeniliklerimiz, sınırları daha da zorlamak ve dünya çapındaki müşteri desteğini tarihi oranlara taşıma konusundaki değişmez vaadimizin bir göstergesidir” dedi.

Commvault düzenli olarak, müşterilerinin Commvault müşteri destek ve servislerinden memnuniyetlerini belirlemek için araştırmalar yapar ve bunları yayınlanmış olan endüstri kriterleri ile kıyaslar. Sonuçlar, Commvault’un BT desteği ve servislerinin önceliklerini ve girişimlerini etkilemek ve iyileştirmek için müşterinin görüşlerini yansıtır. Araştırma, yanıt verme zamanı ile sonuçlandırma zamanını, desteklenen dilleri, uzaktan erişimi ve daha fazlasını içeren bir dizi yardım masası konusunu kapsamaktadır.

Araştırma geri bildirimi, dünyanın en büyük BT Servisi ve teknik destek üyeleri birliği olan HDI tarafından hazırlanan 2016 HDI Destek Merkezi Uygulamaları & Maaş Raporu’nun sonuçları ile karşılaştırılmıştır. Commvault her yıl araştırma sonuçlarını HDI endüstri ortalamaları ile kıyaslar.

Commvault Hakkında
Veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçi olan Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak için verilerini etkinleştirmelerine ve modern veri ortamlarına geçmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,700 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

# # #

Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.


©1999-2016 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Commvault OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, APSS, Commvault Edge, Commvault GO ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.