Commvault CEO’su Bob Hammer, Commvault GO’nun Açılış Konuşmasında Bütünsel Veri Yönetiminin Beş Temel İlkesi Üzerinde Durdu

Açılış konuşmasında, veriler nerede bulunursa bulunsun, Commvault Data Platform’un onları yönetme, kontrol etme ve onlardan değer elde etme konusundaki gücü vurgulandı

Commvault müşterileri News Corp ve Oakland Şehri, Commvault Data Platform’un karmaşık veri zorluklarının üstesinden gelinmesine ve rekabet avantajının sürdürülmesine nasıl izin verdiğini katılımcılara gösterdiler

Tinton Falls, NJ ve Orlando, Fla, 2016 – Commvault yönetim kurulu başkanı, başkanı ve CEO’su N. Robert Hammer, kurumların bütünsel bir veri yönetimi stratejisine sahip olmalarına izin veren beş temel ilkeye odaklanan, şirketin ilk müşteri konferansı Commvault GO 2016’da açılış konuşmasını yaptı. Bütünsel bir veri yönetimi stratejisine olan ihtiyaç, buluta geçiş, uygulama patlaması, güvenlik ve mevzuata uyuma olan talepteki artış ve her yerde bilgi işlem kullanımı ile birlikte ortaya çıkmıştır. Kurumlar şimdi, her şeyin merkezinde yer alan verilerle, nerede olduğuna bakmaksızın verileri etkinleştirme yeteneğine her zamankinden fazla ihtiyaç duyuyorlar.

Bu konudaki beş temel ilke şunlardır:

1) Verilerinizi bilmek – Bugün organizasyonların, verilerin nerede depolandığı, nasıl güvende oldukları ve hızlı kurtarma, felaketten kurtarma, test/geliştirme, raporlama ve iş analitiği için nasıl hazır oldukları konusunda bir kontrole sahip olmaları gerekiyor. Zengin, geniş, dinamik ve ölçeklenebilir bir indekse sahip olan organizasyonlar, bütün bilgilerini toplayabilir, düzeltebilir ve organize edebilirler.
2) Verilerinizi birleştirmek – Bugünkü veriler evreninde kurumlar, sadece birkaç veri noktasına ve deposuna sahip değiller, bünyelerinde bunlardan çok sayıda bulunuyor. Kurumlar hangi verilere sahip olduklarını ve bunların nerelerde bulunduğunu bilemeyebilirler. Verileri birleştirmek, farklı altyapılardaki uygulama ve verileri sürekli olarak korumak, kurtarmak, taşımak, bulmak ve sunmak ve ayrıca onlara erişmek ve taşımak zorunda kalmaksızın onları kullanmaktır.
3) Verilerinizi kullanıma hazır hale getirmek – Organizasyonların o anda bir dizi lokasyonda (kendi yerlerinde, bulutta, sanal ve mobil ortamlarda) bulunan verilerini birleştirmeleri gerekir. Onları başarılı bir şekilde kullanıma hazırlamak için, veri kayıplarını önlemek için bu cihazlardaki verilerin yedeklerini alabilmeliler ve bir cihazdan bütün önemli verileri temizleyebilmeliler.
4) Verilerinizi yönetmek *– Yönetmelik kapsamındaki endüstrilerde artan mevzuata uyum gereksinimlerine uymak bugünün gerçeğidir. Kurumsal bir yönetim yeteneği altında birleştirilmiş verilere sahip olan organizasyonlar, sahip oldukları verilerin ne olduğunu, nerede bulunduğunu anlayabilirler ve mevzuata uygunluğu garantilenen veriler üzerinde denetlenebilir politikalar uygulama yeteneğine sahip olurlar.
5) Verilerinizin güvenliğini sağlamak *– Hack’lerin, kötü amaçlı yazılımların, fidye yazılımlarının ve hem iç hem dış diğer tehditlerin dünyasında organizasyonların, verilerinin güvenliğini sağlayabilmeleri gerekiyor. Verilerin nasıl yönetileceğine ilişkin bir güvenlik stratejisi, verilere erişmek isteyen kişinin onayını, kişinin doğru veriye eriştiğinin onaylanmasını, verilerin güvenlikte, şifreli ve şifre korumalı olduğunun garanti edilmesini gerektirir.

Commvault yönetim kurulu başkanı, başkanı ve CEO’su N. Robert Hammer, “Endüstrinin ve dünyanın her yerinden müşterilerin, artık karmaşa için son noktada oldukları ve farklı uygulama, veriler ve BT altyapı tiplerinin ortaya çıkışı ile etkin bir şekilde nasıl başedebilecekleri konusunda karmaşık sorularla karşı karşıya kaldıkları bir sır değil. Bu beş temel ilke, organizasyonların komple bir strateji başlatmaları ve tamamen farklı ortamlardaki verilerinden öngörüler ve değer elde etmeleri için akıllı öneriler sunuyor. Commvault’un Data Platform’u müşterilerin sorunlarının çözümüne odaklanmıştır ve bunlar, kurumlar değişen koşullarla karşı karşıya kalırken başarıya ulaşmak ve gelişmek için takip edecekleri temel kılavuz noktalarıdır” dedi.

Commvault Data Platform Hepsini Mümkün Kılıyor
Bu temel ilkeleri bir araya getirmek, organizasyonların değerler ve iş öngörüleri elde etmeleri amacıyla bu veri evrenini kontrol altına almalarını sağlayan bir veri platformunu gerektirir. Bu platform merkezli yaklaşım, müşterilerin süreçleri ve operasyonları iyileştirmelerine ve böylece verileri kolaylıkla yönetmelerine, sistemin devre dışı kalma sürelerini ve iş yükü etkilerini azaltmalarına izin verir.

Commvault’un Data Platform’u, veriler ister bulutta, isterse de veri merkezi, karma ortamlar veya mobil ortamlarda bulunsunlar, müşterilerin bunlardan değer elde etmeleri ve kullanmaları için güçlü bir temel sağlamak amacıyla, bütünsel veri yönetiminin bu beş temel ilkesini karşılar.

News Corp ve Oakland Şehri Commvault Çözümlerinin Gücünü Gösteriyor
Organizasyonların karmaşayı fırsata nasıl dönüştürebilecekleri konusunda öneriler sağlamanın yanı sıra Hammer izleyicilere, bütünsel bir veri yönetimi yaklaşımının verilerden değer elde etmelerine nasıl izin verdiğini, iş ve BT sonuçlarını iyileştirmeyi nasıl başardıklarını gösterecek olan Commvault müşterileri News Corp ve Oakland şehrini de tanıttı.

Hammer, ister bulutta olsun, isterse de veri merkezinde, karma ortamlarda veya mobil ortamda bulunsunlar, verilerin korunmasına ve etkinleştirilmesine adanmış olan Commvault’un ilk müşteri konferansını başlatmak için, önde gelen endüstri analistleri, müşteriler, uzmanlar ve ünlü kişilerden oluşan bir dinleyici grubuna konuşma yaptı.

Orlando, Florida’da Rosen Shingle Creek’de gerçekleştirilen Commvault GO 2016, katılımcılara 45 oturum ve pratik laboratuvarına katılma fırsatı sundu. Ayrıca ajandasında önemli konuşmacılar da yer alıyordu, bunların arasında Gartner’dan Dave Russell, teknoloji misyoneri Robert Scoble, Microsoft’tan Steve Guggenheimer, Cisco’dan Satinder Sethi, ESG’den Steve Duplessie ve eleştirel düşünür Adam Savage (daha önce Mythbusters’da idi) bulunuyordu.

Hammer’ın açılış konuşmasının video kaydı saat şu adres de hazırdır: www.youtube.com/commvault

Commvault Data Platform ve Çözümler Portföyü Hakkında
Commvault çözümler portföyünün onbirinci sürümü, müşterilerin kritik iş öngörülerini açığa çıkarmak ve teknoloji yatırımlarından yeni değerler elde etmek için eski veri yönetiminden modern veri ortamına geçişi hızlandırarak verilerini etkinleştirmelerine yardım etmek için eşsiz bir şekilde konumlanmıştır. Commvault çözümler portföyü, gelişen pazar trendlerini, büyüme ve müşteri kullanım durumlarını karşılayacak şekilde, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşivleme ve dosya senkronizasyonu ve paylaşımı alanlarında endüstrinin önde gelen bir ürününü içeriyor. Commvault Data Platform ise, açık ve standart temellidir, müşterilerin verileri daha iyi kullanmalarına, BT operasyonlarını iyileştirmelerine ve üçüncü parti yenilikçiliğe izin vermelerine yardım eder.

Commvault Hakkında
Veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçi olan Commvault, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak için verilerini etkinleştirmelerine ve modern veri ortamlarına geçmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,000 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.

# # #

Commvault’un Güvenli Liman Beyanı: Müşterilerin sonuçları buradaki ifadelerden maddi olarak farklı olabilir; Commvault tüm müşterilerin yukarıda ifade edilen kazançları elde edebileceğini garanti etmez. Bu basın bülteni ileriye yönelik ifadeler içerebilir, bunların arasında rekabet faktörleri, yazılım ürünleri ve ilişkili servislerin geliştirme, üretim, pazarlama ve satışının doğasında olan zorluklar ve gecikmeler, genel ekonomik şartlar ve benzerleri gibi risklerin ve belirsizliklerin söz konusu olduğu finansal tahminlere ilişkin ifadeler olabilir. Commvault'un geleceğe ilişkin inançları, planları, beklentileri veya amaçları, 1933 Menkul Kıymetler Kanunu’nun 27A bölümünde ve 1934 Menkul Kıymetler Borsası Kanunu’nun 21E bölümündeki düzenleme kapsamındaki geleceğe yönelik ifadelerdir. Bütün bu ileriye yönelik ifadeler, 1995 Menkul Kıymetler Davası Reformu Kanunu’nun güvenli liman hükümlerine uygun olarak sarf edilmiştir. Gerçek sonuçlar beklenen sonuçlardan maddi olarak farklı olabilir. Commvault, ileriye yönelik beyanlarını güncellemeyi taahhüt etmez. Herhangi bir ürün sürümünün geliştirilmesi ve zamanlamasının yanı sıra özelliklerinin veya fonksiyonlarının herhangi biri bizim takdirimize kalmıştır.

©1999-2016 Commvault Systems, Inc. Bütün hakları saklıdır. Commvault, Commvault ve logosu, "C hexagon” logosu, Commvault Systems, Solving Forward, SIM, Singular Information Management, Commvault OnePass, Commvault Galaxy, Unified Data Management, QiNetix, Quick Recovery, QR, CommNet, GridStor, Vault Tracker, InnerVault, Quick Snap, QSnap, IntelliSnap, Recovery Director, CommServe, CommCell, ROMS, APSS, Commvault Edge, Commvault GO ve CommValue, Commvault Systems, Inc.’in tescilli markaları veya kayıtlı tescilli markalarıdır. Diğer bütün üçüncü parti markalar, ürünler, servis isimleri, tescilli markalar veya kayıtlı servis markaları, sahiplerinin mülküdür ve sahiplerinin ürün veya servislerini belirlemek için kullanılırlar. Tüm özelliklerin haber vermeden değiştirilebilmesi söz konusudur.