Om te vieren dat Room Jam: A New Legacy hele maanddit jaat wereldwijd in de bioscopen te zien zal zijn, heeft Converse een co-branded collectie gecreëerd, bestaande uit een aantal schoenenopties hierdoor een reeks kleding. Het schoeisel bevat cartoonversies truck de Pro Leather, Toss '70 en Converse's nieuwe Run Star Motion. Een Pro Leather is geïnspireerd op de favoriete Lola Bunny, met een pleased geperforeerd leren bovenwerk achieved een bont Star Chevron-logo op de kanten. converse dames nederland Op de hiel is hun Lola-graphic geborduurd. De Work Star Motion is hun van de meest gedurfde ontwerpen van Converse tot nu toe en treedt in de voetsporen truck de Run Star Rise. Het combineert een ruimtelijke afbeelding met overdreven lijnen. Ten slotte komt een Chuck '70 Hi achieved aangepaste enkelpatches die jou kunt gebruiken om hun van de meest klassieke sneakers in de geschiedenis volledig aan te passen.

Toen Converse de catalog van 2021-medewerkers aankondigde, waren er een paar namen die meteen de wenkbrauwen deden fronsen. Kim Williams, samen met Off-White™, Tyler, the Creator en Telfar, behoorden tot de meest verwachte samenwerkingen. Jones, nu bij Dior Men's hierdoor Fendi Women's en voorheen bij Louis Vuitton, is misschien wel de modeontwerper truck de afgelopen jaren. Hij bracht Supreme naar Louis Vuitton in 2017 en Shawn Stussy en Jordan Company naar Dior vorig jaar. Als er iemand will be die de weg weet in een samenwerking : sneaker of anderszins : is het Kim. Inside de nieuwste samenwerking truck de rockstar-ontwerper neemt hij de iconische converse heren nederland over, waardoor een sneaker een op een jaren 90 geïnspireerde make-over krijgt in twee klassieke kleurstellingen - zwart achieved wit detaillering en geheel wit.

Het Londense vintage-instituut Beyond Retro werkt samen met Converse aan hun project dat meer lalu 7000 tropische overhemden truck de vuilstort heeft gered. De twee merken haalden tweedehands Hawaïaanse overhemden uit de hele VS hierdoor verzamelden ze willekeurig opnieuw als een uniek levendig bovenwerk voor zowel hun Chuck 70 High als een Chuck 70 Reduced. De upcycled sneakers zijn ook voorzien van a hundred procent gerecyclede veters. Beide versies van de iconische sneaker zijn nu verkrijgbaar bij Converse UK. Bekijk de afbeeldingen hierboven, maar merk op dat elk paar uniek is. Toen Converse de line-up truck 2021-medewerkers aankondigde, waren im or her een paar namen expire onmiddellijk de wenkbrauwen deden fronsen. Kim Jones, samen met Off-White™, Tyler, the particular Creator en Telfar, converse koop online behoorden tot de meest verwachte samenwerkingen.

ravis Scott werd onlangs gespot met hun klassieke COMME des GARÇONS PLAY x Converse Toss 70, wat betekent dat iedereen snel naar een dichtstbijzijnde leverancier zal stromen om een paar lo bemachtigen van de langdurige samenwerking. Geïnteresseerden hebben vanaf deze week nieuwe opties om uit te kiezen, aangezien de speelse sneaker achieved het CdG-merk in twee frisse kleurstellingen wordt uitgebracht. Vanaf 3 juni verkrijgbaar zijn de "Blue Quartz" en "Steel Grey" Toss 70's van COMME des GARÇONS PLAY en Converseren. Beide zijn optioneel converse sale nederland inside Hi- en Ox-uitvoeringen hierdoor zijn gebrandmerkt met het kenmerkende zwarte hart-en-oogembleem op het 12-ounce canvas bovenwerk. Het is geen geheim dat de CdG ENJOY x Converse Chuck 1970's voor sommigen een beetje muf zijn geworden na meer dan een decennium aan releases en 15 ontwerpen die grotendeels dezelfde look bevatten.