12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10

    Cooler Master Real Power M850 Modular PSU


    Ürettiği kasalar, pc soğutma ürünleri ve PSU larla adından övgü ile sözettiren Cooler Master’dan RS-850 model isimli yeni modüler bir PSU piyasaya çıkıyor. Modüler PSU diyince ilk akla glen markalardan biri olan Cooler Master ürünün teknik değerleriylede diğer rakiplerinden önde olduğunu kanıtlıyor.

    Ürünlerinde kalite, görüntü, kullanışlılık bakımından her zaman kendisini fark ettirebilen ve bütün bunları ekonomik biçimde kullanıcılarına sunan Cooler Master yeni ürünü ile karşımızda.


    Real Power M850 Modular isimli yeni PSU soketli kablo bağlantısı saysesinde kasa içerisinde kablo kalabalığı ve hava sirkülasyonuna engel olmadığından kullanıcıların seveceği bir formda üretilmiş.


    Birçok PSU’da standart olarak kullanılan 120mm ‘lik fan yerine Cooler Master 135mm’lik daha büyük bir fan kullanmış. 16dB gibi çok sessiz bir seviyede çalışan fan 120mm’lik fanlara göre daha sessiz olduğu gibi kasa içerisindeki sıcak havayı kasa dışına atmada diğerlerine göre daha başarılı.

    Ürünün birazda voltaj ve amper değerlerine bakıcak olursak, üründe tam 6 adet 12V hattı bulunuyor. Diğer PSU’larla karşılaştırdığınızda genelde bu sayı 2 ile 4 arasında değişirken M850 yetersiz bulmuş olacak ki toplam 6 adet hat bulundurmayı uygun görmüş. Bu kadar yüksek hat sayısının amper değerlerinin düşük tutmuş olabiliceğini düşünmeyin. Aksine amper değerleri bakımından da gayet iyi durumda. Toplamda verdiği 128A gibi bir değer ulaşan PSU bu değerlerle gerçekten müthiş bir ürün.


    Intel’in yeni standardı ATX12V V2.3 / SSI EPS 12V V2.91 ‘i desteklemekte.Ayrıca 5Vsb’nin 2A’den 3.5A’e çıkarılması nedeniyle 10-12 adet USB aygıtına destek verebiliyor. Peak değeri olarak 1000W gibi bir değer çıkan PSU’nun %85’ten fazla verimliliği bulunuyor.

    Ürünün Teknik Özellikleri

    Konu csniper tarafından (27-08-2007 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2