No Recent Activity

13 Ziyaretci Mesajı

  1. Baymak Kombi servisi olarak ”Müşteri memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahip, kendi bünyemizde oluşturduğumuz mobil Kombi servisi ağı ile tüketicilerimize en kaliteli ve en hızlı servis hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Avcılar baymak servisi Çözüm Merkezi’ne telefondan 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşabilir ya da Web sitemizi ziyaret ederek müşteri temsilcilerimizden canlı yardım alabilirsiniz. Baymak servisi Konusunda uzman Müşteri Temsilcilerimiz sorularınıza en kısa sürede cevap vermektedir.
  2. Demirdöküm Kombi servisi olarak ”Müşteri memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahip, kendi bünyemizde oluşturduğumuz mobil Kombi servisi ağı ile tüketicilerimize en kaliteli ve en hızlı servis hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Avcılar demirdöküm servisi Çözüm Merkezi’ne telefondan 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşabilir ya da Web sitemizi ziyaret ederek müşteri temsilcilerimizden canlı yardım alabilirsiniz. Demirdöküm servisi Konusunda uzman Müşteri Temsilcilerimiz sorularınıza en kısa sürede cevap vermektedir.
  3. Vestel Klima servisi olarak ”Müşteri memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahip, kendi bünyemizde oluşturduğumuz mobil Klima servisi ağı ile tüketicilerimize en kaliteli ve en hızlı servis hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Çözüm Merkezi’ne telefondan 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşabilir ya da Web sitemizi ziyaret ederek müşteri temsilcilerimizden canlı yardım alabilirsiniz. Klima servisleri Konusunda uzman Müşteri Temsilcilerimiz sorularınıza en kısa sürede cevap vermektedir.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 13
Sayfa 1/2 12 SonSon
Sayfa 1/2 12 SonSon
cengiz5230 hakkında

Temel Bilgiler

cengiz5230 hakkında
Nereden:
istanbul

Signatürü


İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
5
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Son Mesaj
Kamu gündemi ve memur alım ilanları sitesi 03-02-2021 21:21
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
13
En yeni mesaj
10-10-2013 16:54
Genel Bilgiler
Son Aktivite
03-02-2021 21:21
Üyelik tarihi
29-02-2012
Tavsiye Puanı
0
Web Sitesi
https://www.cengizasikoglu.com.tr/

0 Beğenilen



Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2