Lct tvler gün geçtikçe teknik özelliklerinin yanında fiziksel görünümleri ilede geliştiriliyorlar. İlk çıkan lcd veya plazma tvler bilirsinizki kasa yapısı olarak oldukça kalın ve büyüktü. Zamanla kasa yapısı ekran dışındaki alanlar vs küçüldü derken şimdide incelik konusunda gelişmeler görüyoruz. 23 mm kalınlığındaki Sharp ı duymuştuk bi süre önce ancak 9,9mm lik bir incelik "yok artık" dedirtiyor ama artık var.

Ürünümüz Sony marka ve modeli Bravia ZX1. Sony Bravia ZX1 ekran için gerekli ışığı yan taraflarına yerleştirilen ledlerden sağlıyor. Bu sayede yüksel voltajla çalışan klasik aydınlatma lambasına ve bu lamba için gerkeen enerjiyi sağlayan invertör devresine gerek kalmıyor. Buda ürünü inceleştirebilmeyi oldukça kolaylaştırmış gibi gözüküyor.

Sony Bravia ZX1 giriş sinyallarini "BRAVIA 1080 Wireless" teknolojisi ile kalbosuz oalrak alabilme özelliğine sahip. Sony Bravia ZX1 e "BRAVIA 1080 Wireless" özelliğini kaznadıran bir medya alıcısı ile birlikte geliyor. Kaynaklar medya alıcısına bağlanıyor medya alıcısıda sinyalleri tv ye kablosuz olarak gönderiyor.