3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2020
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Fomolog - Satış Arttıran Bildirimler

    E – Ticaret sektöründe aktif bir şekilde boy gösteren firmalar kullanıcıları satın almaya teşvik etmek için her geçen gün farklı yöntemler ile satış arttırma çabası içerisine giriyor. Bir internet sitesinin görünümünden tutun içerisinde barındırdığı fonksiyonlara kadar her ayrıntısı kullanıcının satın alım potansiyelini etkilemektedir. Hal böyle olunca Fomo Bildirimler müşterinizi etkilemek için sizlere çok önemli bir fırsat sunuyor. İnternet sitenize ekleyeceğiniz tek satır kod ile özelleştirilmiş ve etkili bildirimler oluşturarak müşterilerinizden en iyi geri dönüşleri almanızı sağlıyor. Her sayfada sektör ile ilgili satın alımları, indirimleri ve tetikleyici bildirimleri göstermek için tek yapmanız gereken sisteme üye olarak bildirimleri aktif etmektir.

    Müşterilerinizi Fomo Bildirimler İle Etkileyin
    Fomo Bildirimler, social marketing ve buna benzer birçok sektörde internet sitelerinin vazgeçilmezidir diyebiliriz. Tüm detayları bir kenara bıraktığımızda özelleştirilebilir yapısı ile kullanıcı odaklı bildirimler oluşturarak elde ettiğiniz satın alım potansiyeli yüksek kullanıcıları kazanca dönüştürebilirsiniz. Kullanıcı bir internet sitesine girdiğinde burada onun dikkatini çekecek hareketli banner bildirimleri ile karşılaştığında ürünlerinize daha fazla ilgi duyacaktır. Her açıdan kullanışlı olan satış arttıran bildirimler tamamen ücretsiz olmasının yanı sıra sizlere büyük avantajlar sağlayacaktır.

    Kampanyalarınızı Fomo Bildirimler İle Bildirin
    Kampanyanın etkili sonuçlar doğurması için yapılması gereken en güzel şey müşterinin dikkatini çekecek bir şekilde sunum yapmaktır. İnternet sitesinin herhangi bir yerine sabitlediğiniz bildirimler kullanıcıyı harekete geçirme özelliği taşımadığı için pek etkili olmaz. O halde satışlarınızda patlama yaşamak ve kullanıcı kitlenizi her daim elinizde tutarak diğer kullanıcıları daha fazla etkilemek için fomo bildirimleri tercih edin.

    Fomo Bildirimler Farklı Varyasyonlar Sunar
    Potansiyel müşteri ağınızı her zaman aktif tutmak için özelleştirilebilir bildirimleri de önemsemelisiniz. Tam tamına 14 farklı şekilde sunduğu çözümler ile müşterilerinizi satın alma konusunda etkin hale getirebileceksiniz. Bu varyasyonlara ulaşmak için internet sitemizi ziyaret edebilir, tüm bildirim türlerini kolaylıkla inceleyebilirsiniz.
    Fomo Marketing İle Büyümenizi Hızlandırın
    Tüm dünya tarafından etkililiği kabul edilmiş olan Avrupa Fomo Marketing akımı insanların kendilerini ayrıcalıklı hissetme dürtüleri ile ortaya çıkıyor. İnternet sitenizi ziyarete gelen bir kullanıcının ona özel kampanyalar sunulduğunu gördüğünde satın almaya daha yatkın bir hale geldiğini göreceksiniz. Hepsi bir kenara bu bildirimlerin kullanıcıları harekete geçirme özelliği sizin büyüme konusunda hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak.

    Hemen Deneyin: https://fomolog.com/

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2018
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    Teşekkür ederiz kişisel bilgi olarak.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2021
    Yer
    Namibia
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    can women take cialis


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Satış Ortaklığı Sistemi 2014
    By onlineparaci in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-11-2014, 03:15
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01-11-2012, 22:34
  3. www.konsoldunyasi.com ps3 oyun satış ve takas
    By konsoldunyasi in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-09-2009, 10:28
  4. Hosting satış ve Domain Kayıt
    By pendik_LEE in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27-07-2006, 23:52
  5. Donanım Satış
    By Oemal in forum KONU DISI
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 14-05-2006, 14:59

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2