Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, geçtiğimiz aylarda satışa sunulan ve kısa sürede dikkate değer satış rakamlarına ulaşan GM 8 ve GM 8 GO modellerini Vodafone’da çeşitli fırsatlarla sunuyor.


General Mobile, Android One ailesi üyesi olan GM 8 modeli ile, düşük güçlü cihazlarda hızlandırılmış Android deneyimi ve yüksek performans gösteren Android Go sürümü işletim sistemiyle dikkat çeken GM 8 GO modellerini tarifeye ek fırsat paketleriyle Vodafone mağazalarında müşterilerine sunuyor.


18:9 ekran tasarımı, 13 MP flaşlı ön ve arka kamerası, parmak izi okuyucusu ve Android 8.0 Oreo işlemcisine sahip olan GM 8 Android One; Vodafone kampanyası dahilinde, faturaya ek ayda 60 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşmayı bekliyor.


General Mobile GM 8 2019 Edition teknik özelliklerini listeledik. 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 435 işlemci ile birlikte 3 GB RAM ile çalışır. Bu donanımlar ile akıllı telefonunuzu uzun süre kullanmanız için 3075 mAh kapasiteye sahip bir batarya kullanır.


General Mobile GM 8 2019 Edition'de yapay zeka Yok. Usb Bağlantısı ise microUSB v2.0. General Mobile GM 8 2019 Edition kamera özellikleri şöyle; Çift arka kamerası Yok ve ana kamera çözünürlüğü 13 MP. Telefonun ön tarafında ise çift kamera Yok ve ön kamerası 13 MP çözünürlükte.


General Mobile GM 8 2019 Edition'in arka kamerası 1080p@30fps video kaydı yapabiliyor. Ön kamerası ise 720p@30fps video kaydı yapıyor.


General Mobile GM 8 2019 Edition'nin çıkış tarihi 7 Ekim 2019 olarak açıklandı General Mobile GM 8 2019 Edition'in ekran gövde oranı 74.79 seviyesinde ve bazı ekran özellikleri şöyle: Multi Touch, Çizilmeye Dirençli Cam, Çerçevesiz Tasarım, In-Cell Touch Ekran Teknolojisi Telefonun çerçeve malzemesi Plastik, arka kapak malzemesi ise Plastik olarak tasarlanmış.


Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında Fotoğraf/Video Editörü, Doküman Görüntüleyici, Gürültü Önleyici İkinci Mikrofon, Ekrana Çift Dokunarak Açma, AndroidOne ile 2 Yıl Güncelleme Garantisi yer alıyor.