Arkadaşlar GIGABYTE tarafından hazırlanan Overclock yarışması için, web sitesinden oy verme işlemleri başladı. Kazananı doğru tahmin edenler arasında yapılacak çekilişte 3 kişiye EP45-DS3R verilecek. Oy'layın kazanın derim. []

Sayfa'nın Türkçeleştirme işlemleri henüz tamamlanmadığı için, İngilizce konusunda sıkıntı yaşayabilecek arkadaşlar da aşağıdaki önerileri uygulayarak oy verebilirler.

Aşağıdaki adresi kullanarak yarışma için hazırlanmış olan web sayfasına ulaşıp, Contestants bölümüne girip, ülke bayraklarını tıklayarak yarışmacılar hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, kazanacağını düşündüğünüz ülke için açılan pencerede Vote tuşuna tıklayarak oy verebilirsiniz. Ancak oy vermeke için kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt işlemi için Ad, soyad, mail adresi, doğum tarihi, diliniz, bulunduğunuz ülke ve şifre bilgiler yeterli. Bu bilgileri girip, "I agree" deyip sözleşmeyi kabul ettiğinizde submit tuşuna basın, belirttiğiniz mail adresine gelen activasyon mailini onayladığınızda, belirttiğiniz mail adresi ve şifrenizi girerek oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz.


Hadi rast gele

GIGABYTE OPEN OVERCLOCKING CHAMPIONSHIP