2 sonuçtan 1 ile 2 arası
herkese selamlar..100gb(500e kadar cikabilir) civari kapasiteye sahip bir usb harddisk almak istiyorum..yurtdisinda oldugumdan(ispanya) marka konusunda pek bir fikrim yok bu
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    25
    İtibar Gücü
    0

    harici hard disk alinirken dikkat edilmesi gereken hususlar

    herkese selamlar..100gb(500e kadar cikabilir) civari kapasiteye sahip bir usb harddisk almak istiyorum..yurtdisinda oldugumdan(ispanya) marka konusunda pek bir fikrim yok bu yuzden dikkat etmem gereken hususlari sormak istedim..ortalama da olsa aktarim hizi,tampon bellegi nasil olmalidir ve daha baska dikkat etmem gereken hususlar varmidir? marka konusunda da seagate,maxtor ,siemens gibi markalar burda da varmidir bilmiyorum ama eger yoksa illa bilindik bir marka mi aramak lazim yoksa ozelliklerinden dolayi her markadan yeterli verim alirmiyim? simdiden tesekkurler..

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Western Digital My Book yada Seagate Freeagent'a bakabilirsiniz. Arabirim olarak e-SATA ve Firewire 800, LAN gibi bağlantıların hangisini kullanıcağınıza göre seçiminizi yapabilirsiniz. Bazı modellerde bu bağlantıların yerinde sadece USB bulunuyor.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2