2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2013
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    Her türlü çeviriniz yapılır

    Tercüme bürosu her türlü çeviri işlemlerinizi en güzel şekilde yapmaktadır. Güçlü ve uzman kadrosuyla profesyonel çeviri hizmeti vermektedir.



    Tercüme büroları bütün dillerde çeviri yapmaktadır. İngilizce almanca Fransızca Farsça Arapça İspanyolca İtalyanca Rusça Ukraynaca Hırvatça Danca Hollandaca Korece Lehçe Portekizce Romence Türkmence yunanca Çince Bulgarca Kırgızca ve bütün dillerde çeviri yapılmaktadır. Yeminli tercüme yapılmaktadır. Tercümanlarımız tarafından akademik tercüme deşifre tercüme hukuki tıbbi simültane (eş zamanlı) sözlü (ardıl) tercüme teknik tercüme ticari tercüme web site tercümesi yazılı tercüme yapılmaktadır.
    Profesyonel kadromuz ile müşterilerimizin her türlü metinlerini noterde tasdik ederek hazırlamaktayız. Son derece profesyonel şekilde işimizi titizlikle yapmaktayız. Diplomalarınız evraklarınız pasaportlarınız ruhsat ve ehliyetleriniz mahkeme kararları sözleşmeler transkripleriniz vekaletnameleriniz titizlikle yeminli tercümanlarımız tarafından çevrilir.
    Teknolojiyi kullanan uzman ekiplerimizce çevirileriniz yapılmaktadır. Hızlı kaliteli ve güvenlidir. Çevirilerinizi en güzel biçimde hazırladıktan sonra editörlerimiz tarafından tekrar incelenmektedir. En uygun fiyatlarla çevirilerinizi yapmaktadır. Kaliteli ve güvenin adresi www.alyatercume.com.tr Çözümleri sizlere sunmaktadır.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Yazdığım makalelerin çevirilerinde Almanca sayıların yazılışlarıyla ele alınması gerekiyorken özellikle belirtmeme rağmen çoğu çalıştığım kişi buna dikkat etmeden teslim ediyor bana . Böyle bir durumun düzeltme isteğime red alınca paramı geri alabilme hakkına sahip oluyor muyum ne de olsa en başta yapılmasını istediğim bir noktada bana uyulmamış.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Satılık Her Türlü Malzeme....
    By BatuhanK in forum İkinci El Satılık
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-11-2010, 00:39
  2. Sesi Bir türlü alamıyorum...
    By ugurgr in forum Teknik Destek (Yazilim)
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 27-07-2007, 19:48
  3. çok basit duruyor ama bir türlü yapamadım
    By triglaz in forum Donanım Teknik Destek
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 04-06-2007, 15:52
  4. isteyene her türlü resim gönderebilirim
    By mg2203 in forum KONU DISI
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 15-08-2006, 11:01

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2