HPE Aruba, Küçük İşletmelere, Bir Mobil Uygulamanın Kolaylığı ile, Basitleştirilmiş, Kurumsal Düzeyde Wi-Fi Sunuyor

Yeni HPE OfficeConnect OC20 Kablosuz Çözümü, Birkaç Dakikada Çalışanlar ve Konuklar İçin Güvenli Wi-Fi Ağlarının Kurulmasına İzin Veriyor

- Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba, küçük işletmelere güvenli ve güvenilir kurumsal bir Wi-Fi sağlamak için tasarlanmış olan, AP’lerin kolay kurulduğu ve pratik bir mobil uygulama içeren yeni Wi-Fi çözümünü duyurdu. HPE OfficeConnect OC20, özel BT kaynaklarına sahip olmayan kurumlar için tasarlanmış, uygun maliyetli kablosuz bir çözümdür. OC20 ile küçük işletmeler veya onların kanal iş ortakları, bütün dikey endüstrilerdeki küçük işletmeler için tasarlanmış olan Wi-Fi’yi hızla kurup yönetebilirler.

Küçük işletme sahipleri akıllı telefonları, tabletleri ve bulut uygulamalarını benimsiyorlar. Bunların yaklaşık yarısı (%43), faaliyetlerini yürütmek için asıl cihaz olarak Wi-Fi üzerinde bir akıllı telefon kullanıyor, %65'i bulut tabanlı uygulamalarda defterlerini ve muhasebesini tutuyor, bu da güvenilir ve her yerden kullanılabilen kablosuz bağlantıya duyulan gereksinimi gösteriyor. Mobilitenin rekabetteki ve operasyonel kazançları açıkken, burada geçiş faktörü genellikle kurulum ve yapılandırmadır. Küçük işletmeler, sınırlı BT kaynaklarına sahip olma eğilimindeler; bu nedenle, bir kanal iş ortağının yardımıyla ağı hızla kendi kendine kurma veya konfigüre etme seçeneği çok önemlidir.

Aruba'nın yeni HPE OfficeConnect OC20 kablosuz çözümü, küçük işletmeler için teknik uzmanlık gerektirmeden yönetilmesi kolay, pratik ve uygun maliyetli bir kablosuz çözüm sunarak bu zorlukları gideriyor. Bayiler şimdi küçük işletme müşterilerine, çalışanlarını ağa bağlayan ve üretken kılan hızlı, kurumsal düzeyde bir Wi-Fi çözümü sunabilirler.

Güvenilir kurumsal bir çözüm ile daha az baş ağrısı

OC20 AP'ler, ses, video ve bulut tabanlı uygulamalar da dahil olmak üzere günümüzün kritik iş uygulamalarını idare etmek için yüksek performanslı ve güvenilir Wi-Fi bağlantısı sağlıyorlar. Güçlü bir son kullanıcı deneyimi sağlamak için parazitleri en aza indirirken, kablosuz kapsama alanını ve performansı akıllıca optimize ediyorlar. Dahili web sitesi filtresi de, küçük işletme ağını uygun olmayan veya uyumlu olmayan web sitelerinin yanı sıra online tehditlerden korumak için, kötü amaçlı web sitelerine erişimi engelliyor.

Pratik mobil uygulama ile kurulum süresini azaltın

OfficeConnect mobil uygulamasını kullanarak, bir işletme veya bayi, bir ağı herhangi bir yerden birkaç dakika içinde yapılandırabilir ve izleyebilir. Birden çok ofis aynı anda yönetilebilir ve BT birimi veya kullanıcının kanal iş ortağı, ağı devre dışı bırakmadan, ağ değişikliklerine ve kesintilere uzaktan hızlı bir şekilde yanıt verebilir.

İşletmeler ağlarını genişletmeye hazır olduğunda, yeni OC20 AP'ler otomatik olarak ağa katılabilir ve önceden yapılandırılmış bir OC20 AP'den yapılandırma ayarlarını kopyalayabilirler. İşletme sahipleri veya onların kanal iş ortakları, markalı bir Wi-Fi deneyimi için kendi şirket logosunu da içeren, açık konuk erişimi, basit şifre ile giriş veya Facebook Wi-Fi oturumu açma seçenekleriyle isteğe bağlı ve ayrı bir konuk ağı yaratabilirler.

Uzaktan izleme ve sorun tespiti ile hareket halindeyken yönetim

OfficeConnect iOS veya Android mobil uygulaması, pratik olarak uzaktan izleme ve sorunların teşhisi olanağı sunuyor. Bir ağ sağlık panosu, kablosuz performans, aygıt sayısı ve Wi-Fi ağına kimin bağlı olduğu gibi konularda bir bakışta ağ hakkında bilgilerin görülebilmesini sağlıyor.

Aruba, OC20 Erişim Noktasına ek olarak, küçük işletme ağlarının güvenliğini sağlayan ve onları genişleten OfficeConnect 1920S anahtarını da sunuyor. 1920S ayrıca, OfficeConnect mobil uygulaması ile de izlenebiliyor.

HPE OfficeConnect çözümü, küçük işletmelerin daha az şeyle daha fazla iş yapmalarına yardımcı oluyor - karmaşık kurulumlar yapmadan kurumsal düzeyde bir ağ gibi kaynakları paylaşmalarına ve işbirliği yapmalarına izin veriyor. OfficeConnect ile ister yeni başlasınlar isterse de işletmelerini genişletmeyi planlasınlar, küçük işletmeler ve bunlara hizmet eden kanal iş ortakları, büyümelerinin her aşamasında ihtiyaçlarını karşılamak için kurumsal düzeyde bir kablosuz çözüm kullanabilirler.



[IMG]file:///C:/Users/dell/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba hakkında
Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba, dünyanın her yerinde her boyuttan kuruluşa yeni nesil ağ çözümleri sağlamada önde gelen bir tedarikçidir. Şirket, mesleki ve kişisel yaşamların her yönü için bulut temelli iş uygulamalarına güvenen son nesil mobil kullanıcılara hizmet etmeleri için organizasyonlara BT çözümleri ile destek oluyor.