İstanbulun her noktasında Beton Delme, Beton Kesme, Beton Kırma, Asfalt Kesim, Yıkım, Epoksi Zemin Kaplama gibi Konularda Uzman ekibimiz ile Siz Değerli Müşterilerimizin Hizmetindeyiz. Girişim Karot olarak, Karot ile beton kesme de Q20 – Q500 arası 550 cm derinlik 45º ile 90º derece açı ile her çaptaki deliği sıfır vibrasyonla, betona zarar vermeden, istenilen çapta kesme işlemi yapmaktadır. Karot ile delme işlemiyle sistem hemen hemen aynıdır.


Hidrolik kesme makinelerinin yetersiz kaldığı, betonun 50 cm’yi geçmesi durumunda 550 cm kadar çürütme esaslı uygulama yapılarak beton kütlelerin taşıma işlemidir.


Kesme işlemini tüm demir donatılı yada demir donatısız zeminlere uygulayabilmekteyiz. İsteğe bağlı şablon ile tam merkezinden beton delme yapılabilir. Ayrıca açılı delim yapmakta mümkündür. Karotla beton delme, yapı ve inşaat işlerinizde, beton delme konusunda sizlere büyük kolaylıklar getirir. Gerek zaman açısından ve gerekse ücret açısından tercih edilen en uygun sistemdir. Yılların vermiş olduğu tecrübemiz ile sizlerin hizmetindeyiz.


Firmamız, karotcu kimliği ile sektör haline gelmiş olan beton delme ve kesme işlerinde 7/24 hizmet vermek amacıyla kurulmuş ve müşteri memnuniyeti ile bu hizmetini kesintisiz sürdürmektedir. Yurdumuzun her noktasından çağrı ile gelen talepler, kurumsallaşan İstanbul merkezli firmamızda süratle değerlendirilir ve ekonomik koşullarla hizmet sağlanır.

http://www.girisimkarot.com