Evinizi ya da işyerinizi yenilemek mi istiyorsunuz? İstanbulda daire yenileme tadilat konusunda firmamı arıyorsunuz. Durak İnşaat yanınızda. Tadilat işlerine ayıracak vaktim yok, her işi yapacak en iyi ustayı arayıp bulacak zamanım yok mu diyorsunuz...Ustalara isteklerinizi anlatmak ve yaptırmakta sıkıntılar mı yaşıyorsunuz, en önemlisi tadilat sırasında çıkabilecek herhangi bir sorunda arayabilecek bir sorumlu mu istiyorsunuz? Biz, evlerinizi ve işyerlerinizi yenilerken tüm sorumluluğu üstümüze alarak ekonomik ve güvenilir "Anahtar Teslim Çözümler" sunmakla kalmıyor, anahtar teslimi tam olarak sizin istediğiniz görsel güzellikte ve zamanında teslim etmeyi teklif ediyoruz...

Tadilat Süreci
Öncelikle bize +90 532 569 46 40 numaralı telefondan ulaşırsınız. Size de uygun olacak şekilde bir randevu saati ayarlanır ve tam zamanında yenileme yapılacak yerde hazır bulunulur.



  1. Yerinde ölçü için tadilat yapılacak mutfak, banyo, komple ev, ofis, dükkanda, mağaza vb yerde buluşulur.
  2. Öncelikle sizi dinleriz. Not alırız. Gerekli ölçüleri alıp fikirlerimiz ve tavsiyelerimiz varsa(her zaman vardır) sunarız.
  3. 2B projemiz hazırlanır. Teklifimizi mail yoluyla veya görüşerek istekleriniz doğrultusunda hazırlanmış şekilde size sunarız.
  4. Anlaştığımız taktirde tasarladığımız 3boyutlu çizimlerle tekrar görüşürüz ve sözleşmemizi imzalarız.
  5. Ev tadilatı, İş yeri yenileme, ofis tadilatı, dükkan tadilatı, mutfak tadilatı, banyo tadilatı, komple ev tadilatı


Evinizin, işyerinizin, ofisinizi içinde veya dışında yer alan bütün işleri profesyonel bir ekiple gerçekleştiriyoruz. Anahtar Teslimi Tadilat Dekorasyon; Fabrika, Bina, Villa, İş yeri, Yazlık, Ofis, Ev, Daire, Salon, Mutfak, Banyo gibi mekanlara uygun projeler oluşturup, mimari tasarımlar ile değer katıyor size özel ve sizi yansıtan mekanlar oluşturuyoruz. Profesyonel bir ekiple bütün sorumlulukları üzerine alarak gerçekleştirdiğimiz komple ev banyo mutfak tadilatı yenileme ve dekorasyon işlerinin size getireceği rahatlığı yaşamak için bize ulaşın.

https://www.durakinsaat.com.tr/