Tasarruf ve maliyetin üstün bileşimi ile ortaya çıkan yıllara meydan okuyan tasarımı ile her koşulda kendini kanıtlamış PVC pencere sistemleridir. Amacımız, kaliteli ve yenilikçi ürünler üreterek yaşam alanlarınıza taşımak ve konforunuzu arttırmaktır. Bizler, mekanlarınızı ve sevdiklerinizi olumsuz dış koşullardan korumak için yoğun bir şekilde çalışmakta, gelişen tüketici taleplerini ve teknolojiyi yakından takip ederek yeni sistemlerimizi sizlere sunmaktayız.


Neden PMK PLASTİK?
Kaliteden Ödün Vermiyoruz
En ucuz fiyatlara kaliteli ürünler sunuyoruz.
Çok hızlı bir şekilde siparişlerinizi gönderiyoruz.
Türkiyenin her noktasına servis ağı.
%100 güvenilirlik ön planda
30 yıllık sektör tecrübesi
Satış Sonrası Destek

PVC pencere sistemlerimiz, 30 Yıldır İstanbulda sektör hakkında tüm detaylara vakıf kimseler tarafında üretilen PVC doğramalar, PVC kapılar en uygun fiyata Türkiye'nin dört bir yanında hizmete sunulmaktadır. Kalite, güvenlik, çevre ve insana önem vererek takım ruhu ile çalışmaktayız. Üstün ısı ve ses yalıtımı sağlayan Pvc pencere, pvc kapı, pvc profil ve diğer ürünlerimizi yakından görmek ve taleplerinizi doğru anlayarak ihtiyacınıza göre hizmet vermek adına sizleri İstanbul Bağcılarda bulunan Fıratpen Üretici Bayi showroomumuza bekleriz.


Tamamı cnc kontrollü, kesim, işleme ve kaynak merkezleri ile sorunsuz PVC Pencere ve Kapı üretimi.
Minimum fire, maksimum üretim ilkesine uygun işleme ve kesim merkezleri.
Destek sacında ölçü mutlaklığı ve standartlara uygun, üretimle senkron ebatlama.
Cnc Kesim-işleme merkezleri, Cnc kaynak makinası ve Cnc 4 akslı temizleme makinaları arasında aktarma robotlarıyla, hızlı, kesintisiz ve hatasız üretim.
Farklı tip ve ölçülerdeki, tüm Pvc profil serilerinin, kesim, destek saclama, kaynak, köşe temizleme, menteşe markalama, orta kayıt bağlantı işaretlemeleri, aksesuar montaj yuvalarının açılması, orta kayıt bağlantı aparatlarının bağlanması, çıtaların ebatlanması, CNC kontrollü makinalarda 0,1° hassasiyetle otomatik olarak yapılır.