2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    İttifak

    İttifaklar, oyuncuların biraraya gelerek yardımlaşma amacıyla kurdukları birliklerdir.
    Özellikle oyuna yeni başlayanlar kendilerine bir ittifak bulmalılardır, yoksa yağmalar genelde bir ittifaka dahil olmayan oyunculara yapıldıklarından, bundan çok etkilenirler.
    İttifaka girdikten sonra bunun avantajlarını yaşamaya başlarsınız. Örneğin saldırıya uğrarsanız hammadde yardımı alırsınız, size saldıran rakibe saldıracak filo desteği olur. Ayrıca ittifak içinde kolayca ticaret de yapabilirsiniz.
    Diğer ittifak üyelerine, ihtiyaç duyduklarında yardım etmeniz gerekir.

    Ancak sizin de yardıma ihtiyacınız olduğunda sırtınızı dayayacağınız bir yer vardır.
    Diğer üyelerden oyunla ilgili bilgiler yahut oyuniçi uygun koordinatlar öğrenebilirsiniz. Casusluk Tekniği kademeniz yeterli değilse istediğiniz hedefin taranmasını rica edebilirsiniz.
    Eğer çevreniz genişse ya da ikna kabiliyetiniz iyiyse ve liderlik vasfınız varsa kendiniz de bir ittifak kurabilirsiniz. İttifak läderi olarak ittifaka yeni oyuncular alabilir, istemediklerinizi çıkarabilirsiniz. İttifak ismini ve rumuzunu belirleyebilir, değiştirebilirsiniz. Diğer üyelere ittifakiçi yetkiler verebilirsiniz.
    İttifaklararası diplomasi, çoğu savaşın başlamadan bitmesini ve daha güçlü birliklerin ortaya çıkmasını sağlar. Dost olan ittifakların üyeleri birbirlerine saldırmazlar. Ticaret için de anlaşmalar yapılabilir.
    İttifak savaşları, OGame'in olmazsa olmazlarındandır. Herzaman mutlaka biryerlerde iki ittifak savaşıyor olur. Savaşlarda dikkat edilecek unsur, savaş ilanını forumlardan ve belirgin bir şekilde yapmış olmaktır. Bu konuyla ilgili daha geniş bilgiyi Kurallar bölümünde bulabilirsiniz.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Mesajlar
    62
    İtibar Gücü
    0
    çok iyi saol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2