Site İsmi: izolasyontr.com
Google PageRank: 3
Açılış Tarihi: 2010
Site İçeriği: İzolasyon ve Çatı Sistemleri


İzolasyon, özellikle gelişen inşaat malzeme teknoloji ile birlikte hem klasik yapı sorunu olmaktan çıktı, hemde daha uzun performaslarla hizmet vermeye başladı. Tabiki hala eski yöntem uygulamalar ve bu teknolojiyi yakalayamamış ürünler ile yapılan çözümler mevcut fakat maalesef uzun ömürlü performans almak maalesef çok zor. Yeni izolasyon malzemelerinden birkaç örnek vermek gerekirse nanoteknoloji ile üretilen ürünler ve likit kauçuk dediğimiz ürünleri örnek verebiliriz.

İzolasyonda nano teknoloji ile birlikte yeşil izolasyon dönemi başlamış bulunmakta, su bazlı, nano boyutta, şeffaf yapıları, zehirsiz ve nefes alan bu ürünlerin en çok dikkat çeken yanı şüphesiz 20 yıl ve üzeri performansa sahip ürünler olması. Likit kauçukta % 1000 esneyen yapısı, delinmemesi, asitlere bile dayanıklı olması, uv dayanımı ve benzersiz su geçirimsizlik özelliğiyle dikkat çekmekte.

İzolasyonda kaliteli malzeme ile uygulama yapılmadığı takdirde, tekrarlayan su problemi yanı sıra, iç boyaların yenilenmesi, kabaran alçı veya ahşapların tekrar elden geçmesi v.b maddi hasarların çoğalacağını, baştan seçilen yanlış uygulamanın daha fazla tahribat yaratacağını unutmamak gerekir.

Biz ırmak izolasyon olarak projelerimizde hava geçirgenliği bulunan, su bazlı, yanıcı olmayan, zehirsiz ve yeni nesil yüksek performanslı ürünleri tercih etmekteyiz. Sorunsuz, uzun ömürlü, zorlu hava şartlarına uyumlu ve dayanıklı bu ürünler ile yapılan uygulamalarla müşterilerimize konforlu ve sağlıklı yaşam alanları sunmaktayız. İzolasyon ile ilgili web sitemiz izolasyontr.com’u ziyaret edebilir, izolasyon ile ilgili soru ve sorunlarınızı bize iletebilirsiniz.

Sizleride su sorunlarından kurtulmuş müşterilerimiz arasında görmek dileğiyle..