Site adı: Vibesoo
Site adresi: https://vibesoo.com/
Açılış tarihi: -


Sitenin amacı / tanıtımı:
Kozmetik sektörü en çok kazanç getiren ve talep gören sektörler arasında yer alıyor. Geniş bir alanı kapsayan kozmetik saç, vücut, cilt bakımında mucizeler yaratıyor. Kozmetik bakım ürünleri ile farklı bir görünüme sahip olunuyor. Kadın ve erkeklere yönelik kozmetik ürünleri satışı yapan firma ürünlerine internet adresi üzerinden erişim sağlanıyor. Online alış veriş olanağı sunulan sitede yer alan kozmetik ürünleri kullanarak farklılığınızı yansıtabilirsiniz.


Sitede Yer Alan Ürünler
Site kozmetik alanında üç ana başlık altında bakım ve güzellik ürünlerini sıralamaktadır. Bu ana başlıklar; makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri ve parfüm - deodorant ürünleri olarak belirlenmiştir. Site cilt bakım ürünleri besleyici, yenileyici ve sağlıklı ürünler olup her yaş için uygundur. Kadın ve erkek cilt bakım ürünlerinin tamamı her cilde uygun olup anti alerjenik testlerden geçmiştir.


Sitede yer alan ve kolayca sipariş edilen güzel kokulu vücut spreyi çeşitlerine erişebileceğiniz ana başlıklardan biri olan parfüm ve deodorant kısmında yer almaktadır. Parfüm ve deodorant kadar etkili olan vücut spreyi daha uzun süreli kullanıma uygun olmaktadır. Daha uygun fiyata satın alma imkanı da sunulan siteden vücut spreyi alabilir hem kendiniz için kullanabilir aynı zamanda sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Saç ve kaşların bakımı her zaman kozmetikte yer alan ana konulardan biri olmaktadır. Gür, bakımlı ve canlı saç ve kaşlara sahip olmak için site bakım ürünleri ana başlığında bu ürünleri bulabilirsiniz. Kaş waxı ile kaçlar daha dolgun ve dağılmadan gün boyu şekilli görünür. Site içerisinde yer alan ürünler kalitelidir.