Web Site İsmi : Budakim.com

Site Başlığı : Kim Kimdir Sitesi - Budakim.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2023

Site Tanıtımı : Birbirinden değerli kişileri, buda kim adlı internet adresi vasıtasıyla tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Her biri son derece kıymetli bilim insanları, sanatçılar, futbolcular, akademisyenler, film yıldızları, kitap yazarları, siyasetçiler, İslam alimleri, şairler, iş insanları, sosyologlar, büyükelçiler, felsefeciler ve çok daha fazlası burada sizler için tanıtılmaktadır.

Sitenin arama bölümünü kullanarak, merak ettiğiniz kişiler ile ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz. 'Aramak istediğiniz kim' yazan bölüme tanımayı arzu ettiğiniz kişinin adını ve soyadını yazdığınız takdirde, karşınıza anında bu kişiyi tanıtan bir biyografi çıkacaktır.

Sitede tanıtılan kişilerin bir adet de fotoğrafı ziyaretçilerle paylaşılmıştır. En çok tercih edilen kim kimdir sitelerinden olan budakim.com sayesinde on binlerce insanı keyifle tanıyabileceksiniz.

Sitede A'dan Z'ye çok sayıda kişinin biyografisi bir araya getirilmiştir. Ve site içeriği her geçen gün yenilenmeye devam etmektedir. Siteyi beğendiğiniz takdirde, dostlarınıza tavsiye etmeyi unutmayınız. Sevgilerimizle