Linux Web Hosting Paketler
Sunucularımızdaki web alanını parçalara ayırarak web hosting paketleri haline getirerek sitemizin barındırma işlemini gerçekleştiririz. Bazen de sunucumuzu direkt tek bir web sitenin barındırılması için de kullanabiliriz. Bu web hosting paketleme işlemleri talebin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde belirlenir. İhtiyaca göre hosting paketleri hazırlanır. Türkiye' de en çok kullanılan sunucularımız Linux web hosting paketlerini ve Windows web hosting paketlerini içermektedirler.



Linux Hosting Hakkında
Linux hosting nedir? Adı üstünde Linux sunucularda barındırılan alanın isteklerimizi karşılayacak şekilde belirlenmesidir. Linux hostingler Türkiye lokasyonlu veya Avrupa lokasyonlu olabilirler. Linux hosting alımını hosting firmalarından gerçekleştirebilirsiniz.

Güzel hosting firmamızdaki Türkiye lokasyonlu Linux hosting paketleri şunlardır;

Basit
Ekonomi-1
Ekonomi-2
İdeal
Tek Site-limitsiz
Limitsiz

linux hosting

Paketler
Bu paketler firmaların ve bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına göre boyutları ve özelikleri değişmektedirler. Sitemize koyacağımız veri(içerik-data) büyük ise her gün yüzlerce içerik paylaşacaksak ona göre büyük bir Linux web alanı edinmeliyiz. Eğer sitemize koyacağımız içerik az ise ona göre düşük boyutta bir web alanı edinebiliriz.
linux web hosting
Linux hostingi, Linux sunucu barındıran hosting firmalarından alabilirsiniz. Aldığınız hosting için sizlere bir Ftp bağlantı adresi de tahsis edilmekte ve oradan da sunucunuzdaki web alanına erişim sağlayabilirsiniz. Sitenizin kurulumunu yapabilir. Site alanınıza dosya gönderim(aktarım) yapabilirsiniz.

linux web hosting

Piyasada çok yüksek ücretlere hosting satışları da gerçekleştirilmektedir. Bu konuda bilgisi olmayan vatandaşlarımız için de ucuz linux hosting için Güzel Hosting firmasını ziyaret edebilir. Paketleri detaylıca inceleyebilirsiniz.