Microblading kalıcı makyaj sanatında dünyada kaş yapımında son nokta olağanüstü doğallıkta, manuel bir yöntemdir. Geleneksel kalıcı makyaj kıl teknikleriyle kıyaslandığında yarı kalıcı olarak kabul edilir. Pigmentlerin epidermise yerleştirilmesi klasik kalıcı makyaj kıl tekniğinde kullanılan iğnelerden 3 kat daha ince ve çoklu iğneler kullanılarak yapılır. Rengi yüzeye yakın yerleştirdiğimiz için net ve çok ince görünür.
Bu yöntem kaşlarının görünümünü güzelleştirmek yüz estetiğine önem veren herkes için idealdir. Sadece kadınlar için değil, erkekler için de erkek kaş lazer hizmeti vermekteyiz. Sonuçlar, mevcut kıl miktarına bakılmaksızın doğal görünümlü, tüy gibi vuruşlardır. Saç dökülmesine yol açan alopesi, trikotilomani veya başka koşullardan muzdarip kişilerin yanı sıra basitçe kaşlarından hoşnut olmayan kişiler microblading'ten oldukça yarar sağlar.
Bu yöntemde kullanılan pigmentler asıl kaş renginize uyması ve kaşlarının halen mevcut ise bunlarla mükemmel şekilde uyum sağlamak üzere formüle edilmiştir. Sonuçlar doğal, kusursuz ve dolgun görünümlü bir kaştır. Başlangıçta kaşlar daha koyu görünür ancak iki haftalık süre içinde önemli ölçüde solar. Cildin pigmenti ne kadar iyi tutacağını öngörmek çok zor olduğu için bir yenilemenin yapılmasını sağlamak son derece önemlidir.