Bayanlar, saç kaynak öncesi, tabii ki ilk olarak, yaptıranların yorumlarını görüntülemek istiyorlar. Mikro kaynak İstanbul içerisinde işlemlerini yapmadan önce, uygun bir merkez araştırırlar. Bayanlar için saçlarına uyumlu olacak bir mikro kaynak ürünü seçimi, çok önemlidir. Doğal görüntülerine zarar gelsin istemezler. Ayna karşısında, orijinal saçları ile bir nevi uyum ve ahenk içerisinde olacak mikro kaynak saç ürünlerini tercih etmek isterler.

Bu yüzden saç kaynak merkezi İstanbul araştırmalarını dikkatle yapıyorlar. Mutlaka ilk önce deneyimli kişilere danışıyorlar. Bizden bu işlemi talep etmek istediğinizde, müşterilerimizin yorumlarını elbette paylaşıyoruz. Dahası, sosyal medya adreslerimiz üzerinden görsel içerikli paylaşımlar yapıyoruz. Bu paylaşımlarımızda, sizlerin de bildiği üzere, bayanların son halleri bulununyor. Mikro kaynak işlemi sonrasında nasıl görünmekte olduklarını inceleyebiliyorsunuz.

Her saç kaynak merkezi size uygun olmayabilir. Neden bizi seçmeniz konusunda birtakım konulardan da bahsetmek istiyoruz. Neden diğer merkezlere kıyasla daha ön planda olabiliyoruz?

• Öncelikli olarak orijinal saç tellerinden yapılmış ürünler kullanıyoruz. Doğallık ilk kuralımızdır diyoruz.
• İkinci olarak, uzman ekip arkadaşlarımızla sizlere hizmetlerimizi sunuyoruz. İşinin ehli kişilerden gerekli hizmetleri alıyorsunuz.
• Malzeme tercihlerimiz, keratin tedariklerimiz mutlaka belirli bir uzman görüşü doğrultusunda merkezimize giriş yapıyor.
• Müşterilerimizle uzun süreli bir ilişki halindeyiz. Saç kaynak işlemleri sonrasında, bakım şartları gibi her konu başlığı adına da özel ilgi gösteriyor, onları bilgilendirmeye de devam ediyoruz.