My Stil Home


İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan mağazamız My Stil Home ile yıllardır müşteri memnuniyetini en üstte bulundurarak, isteğinize göre siparişlerinizi istenilen tarihler içerisinde hazırlıyor ve sizlere teslim ediyoruz.

Ataşehir Perdeci

Anadolu yakasında Kartal ilçesi başta olmak üzere birçok yerde sizlere hizmet vermekteyiz. Ataşehir Perdeci ihtiyacınız olması durumunda, mağazamızdan isteğinize göre vereceğiniz perde ve duvar kağıdı siparişlerinizi özenle hazırlayıp sizlere teslim ediyoruz. Ev, iş yeri ve ofisleriniz için her türlü perde imalatı ve tasarımı müşterilerimizin isteğine göre hazırlanmaktadır.

Maltepe Perdeci

My Stil Home mağazamız olarak Maltepe Perdeci arayışınızda yanınızda olarak hayalinizdeki perdeleri isteğinize göre özenle hazırlıyoruz. İstediğiniz model, tür ve renkte perdelerimiz günümüz teknolojisine uygun olarak hazırlanmaktadır. Kaliteli ürünlerle hazırladığımız perdeler ile siz müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak amacıyla yıllardır perdecilik sektöründe hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Kadıköy Perdeci

Kadıköy'ün bütün mahallelerine hizmet verdiğimiz perde ve duvar kağıdı mağazamızda hazır örnek modellerimizi inceleyebilir veya dilediğiniz perde siparişini verebilirsiniz. Kadıköy Perdeci olarak bizden istediğiniz perdeleri en kısa süre içerisinde hazırlıyor ve adresinize iletiyoruz.