Ne Yazalım Sitemizde Ne Amaçlıyoruz?

2018 yılında yayınlamaya başladığımız neyazalım sitemizde çeşitli konulardaki fikirleriniz ile nasıl para kazanabileceğinize dair ücretsiz fikirleri sizlere sunuyoruz. Bunların yanında birçok teknolojik konuda güncel gelişmeleri de sizler için sitemizde derleyip, aklınıza takılan soruların cevabını sizlerle paylaşıyoruz. Ne Yazalım ile siz de Wordpress, blog oluşturma, SEO, ilham almanızı sağlayacak yollar gibi daha birçok konuda blog yazımızı sizlerle paylaşıyoruz.


Örnek Bir Kazanç Sistemi: Google Adsense


İnternet üzerinden içerik üretimi yaparak para kazanmayı mümkün kılan yollardan birisi ve en popüleri olan Google Adsense ile siz de blog oluşturabilir ve oluşturduğunuz içeriklerin ardından Google'a Adsense başvurusu yaparak sitenizde Google reklamlarının görülmesini sağlayabilirsiniz. Google Adsense başvurunuzun kabul olmasının ardından sitenizin çeşitli kısımlarına reklam alanları oluşturabilir ve siteniz aracılığıyla reklamlara tıklandıkça blog siteniz üzerinden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Google Adsense kazancı ve başvuru süreci ile ilgili yapmanız gereken tüm adımları detaylı bir şekilde sitemizde sizler için yayınladık.


Bazı Günler ve Durumlar İçin Güzel Sözler

Ne yazalım sitemizde teknoloji haberleri ve para kazanma fikirlerinin yanı sıra birçok özel gün ve yaşanan durum için güzel sözler paylaşmaktayız. Örneğin bir arkadaşınız işinde terfi aldı ve siz de güzel bir söz ile kutlamak istiyorsunuz. Bu durumda sitemizde bulunan güzel sözlerden birisini seçerek arkadaşınızın terfi almasını kutlayabilirsiniz. Aynı şekilde doğum günü, bayram, biyografi ve komik birçok söz sitemizde sizler için yayınlanmış durumda.