Okey Keyfini İnternete Taşıyın
Lise yıllarında dersten kaçıp oynamaya gittiğimiz, akşamları arkadaş ortamlarında eğlenceli bir oyun ararken ilk tercih ettiğimiz, 7'den 70'e ülke olarak müptelası olduğumuz düz okey, artık tüm akıllı cihazlarınızda. Okeye dördüncü aradığımız günlerden bugüne gelişen teknoloji pek çok şeyi değiştirdi. Artık Okeydeyim platformunu kullanarak okey keyfinizi internet bağlantınız olduğu sürece zaman ve mekan fark etmeksizin yaşayabilirsiniz. Okey oyna platformu olarak görevimiz, sizlere kesintisiz okey deneyimini 7 gün 24 saat sunmaktır. Bu sayede okeye dördüncü arama devrini de bitirmek amaçlanmıştır. Hemen platforma giriş yaparak üye olabilir, Facebook ile bağlanabilir veya misafir girişini kullanarak odalarımızdaki yerinizi alabilirsiniz.
Kıyasıya Rekabet için Okeydeyim
Okeydeyim platformu, okey severlerin toplandığı ve kıyasıya rekabet ettiği bir online oyun platformudur. Canlı okey oyna platformu olan Okeydeyim'i diğerlerinden ayıran en önemli özelliği, kalabalık odalarda bekleme derdinin bulunmamasıdır. Salona giriş yapıp seçmiş olduğunuz bir masaya oturduktan sonra saniyeler içerisinde oyuncular eşleşmekte ve oyun başlamaktadır.
Düz okey oyna araştırması yapan kişiler için en önemli hususlardan birisi oyunun kesintisiz bir şekilde devam etmesidir. Sitenin alt yapısının yeterince iyi olmaması durumunda oyun sırasında duraksamalar meydana gelebilmekte ve kişilerin oyun deneyimi fiyasko ile sonuçlanabilmektedir. Okeydeyim platformu sizler için kesintisiz bir oyun deneyimi vadetmektedir. Hemen platforma girebilir ve gerçek oyuncularla kıyasıya rekabete başlayabilirsiniz.
Canlı Odalarda Çevrimiçi Okey Deneyimi
Arkadaşlarla okey oynamak için her zaman uygun ortamı bulamıyorsanız ve çevrimdışı oyunlarda da gerçek rekabet olmaması nedeniyle keyif alamıyorsanız, Okeydeyim platformu tam size göre. Nette okey keyfine adeta yeni bir soluk getiren Okeydeyim platformu, sizler için en mükemmel oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. Tamamı gerçek oyunculardan oluşan platformda, canlı odalarda gerçek bir oyun deneyimi sunulmaktadır. Kullanışlı ara yüzü ile rahat bir kullanım imkanı tanıyan platformumuzda oyun oynayabilmek için yalnızca siteye giriş yapmanız ve kendinize bir oda seçmeniz yeterlidir. Misafir olarak oynayabilir veya üye girişi yaparak en iyiler arasında yerinizi almaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

okeydeyim.jpg
Okey yalnızca keyifli bir oyun değil, aynı zamanda bir zeka yarışıdır. Düz okeyde perleri yapmak için diğer oyuncuların attığı taşları takip etmeniz, her ikisi de çıkan taşları beklemeyi bırakmanız, rakibinizin bir sonraki hamlesini öngörerek kendi hamlenizi yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle her okey oyunu esasında kıyasıya bir rekabeti bünyesinde barındırmaktadır. Okey sitesi arayanlar için Okeydeyim platformu en iyi tercihtir. 100'er kişilik salonlarda dilediğiniz odaya oturabilir ve hemen kesintisiz okey deneyimine başlayabilirsiniz.
En İyiler Sıralamasıyla Farkınızı Ortaya Koyun
Okey oyununu bu kadar keyifli hale getiren hiç şüphesiz ki, oyun içerisindeki heyecan ve oyun sonundaki galibiyet sevincidir. Eşli veya eşsiz oynanabilen okey oyunu ülkemizde yıllarca tatlısına veya hesabına oynanarak adrenalin oyun boyunca yüksekte tutulmaktadır. Sizler için gerçek okey deneyimini sunan Okeydeyim platformu, kullanıcılar için her şeyi düşünmüştür. Oyun içerisindeki okey ve sahte okey figürleri ile oyunu lehinize çevirebilir ve oyun sonunda kazanmanın hazzına varabilirsiniz. Oyun gerçek okey puanlama sistemi ile puanlanmakta ve kazananlar ilan edilmektedir.
Online okey platformu olarak sistemimizde yer alan kullanıcıların puanlarını takip etmekte ve en iyi 10 oyuncuyu ana sayfamızda ilan etmekteyiz. Okeyde iddialıysanız, rakiplerinizin hamlelerini önceden öngörebiliyor ve stratejilerinizle her zaman kazanıyorsanız, okeyde dişli rakipler arıyorsanız, Okeydeyim platformu tam size göre. Hemen platforma giriş yapın ve oyuna başlayın. Puanlarınız biriktikçe en iyiler arasında olmaya bir adım daha yaklaşacaksınız.