[align=justify:0531a7b0a4]Optimus oled keyboard adını taşıyan klavye ismindende anlaşılacağı üzere oledlerden yani organik ledlerden oluşan tuşlara sahip. Yani tuşların üzerinde teker teker küçük ekranların olduğunu ve bu ekranlara o tuşa atanan göreve göre renkli simge yazı harf vs oluşturulabildiğini düşünün. İşte bu klavyede bu var.

Bu birden fazla dilde veya farklı temalarda klavye kullanmak isteyenler için çok iyi bir fırsat. Üretici firma açısındanda çok büyük bir avantajı var. Çünkü her dilde klavye üretmek yerine tüm ülkelere göndereceği optimus klavyelerin yazılımlarındaki dil seçimi ile klavye istediğiniz dile anında çevrilebiliyor.
[/align:0531a7b0a4]

[align=justify:0531a7b0a4]En renkli görüntü ise sol kısımdaki multimedia tuşlarda. Burda renkli ışıklı simgelerden oluşan tuşları görmek oldukça keyifli.[/align:0531a7b0a4]

[align=justify:0531a7b0a4]Klavyenin sadece yazılımla değiştirilebilen birçok temasıda mevcut. Bunlar arasında photoshop gibi yaygın olarak kulalnılan bir programdan quake gibi tüm dünyada oynanan oyunlara kadar temaları kolayca yüklemek mümkün.

Ürünün 2006 sonlarında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Fiyatı ise 100$ üstünde olacağı kesin gibi. Merakla bekliyoruz...
[/align:0531a7b0a4]