Organik takipçi, doğal takipçi anlamına gelir. Bu takipçiler hesabınızda sadece sayı değillerdir. Gönderilerinizi beğenir, yorum yapar, paylaşır ve kaydeder. Sayfanızla sürekli olarak etkileşim halindedirler. Instagram takipçi satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu durum sayfanızın ne kadar orijinal olduğunu ve sahte hesap (bot) kullanmadığınızı kanıtlayan önemli bir detaydır. Bunun için Instagram gerçek takipçi satın al önerilir.


Organik Takipçinin Önemi
Organik takipçilerin sağlamış olduğu en büyük avantaj, sizin hesabınıza duyduğu ilgi ile beraberinde gönderilerinize yorum, beğeni, satın alım ya da Instagram sayfanızı diğer kullanıcılar ile paylaşma gibi etkileşimler ortaya çıkmaktadır. Bu şekilde Instagram hesabınızı açma amacınıza ulaşmış olursunuz. Instagram sayfanızın kapanma durumunu (spamlama veya şikayet) en az duruma getirmek için birebir bir yöntem olmakla birlikte sayfanız zaman içinde giderek büyür ve ünlenir.


Organik Takipçi Arttırma Yolları Nelerdir?
Instagram kullanıcıların 'Keşfet' kısmına çıktığınızda sayfanızda paylaşmış olduğunuz gönderilerin dikkat çekici olması halinde kullanıcı merak edip gönderinize bakacaktır ve sizi daha sıkı bir şekilde gözlem yapmaya başlayacaktır. Bununla beraber sizi takip edebilir veya arkadaşlarına sizin sayfanızı gösterip organik takipçi sayınızın artmasına yardımcı olacaktır. Özellikle önerilenler kısmına çıkmanız halinde dikkat çeken profil fotoğrafları sizin işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır. Profil fotoğrafınız sizin gözüken ön yüzünüzdür. Bu yüzden diğer sayfalardan sizi ayıracak olan en temel özelliktir. Profil fotoğrafınızın kendine özgü tarz ve dikkat çekici olması önemlidir. Benzer profil fotoğraf kullanmayı düşünüyorsanız ilk açtığınız hesabınızın takipçi sayısının yüksek olduğundan emin olun, bu şekilde sizi takip eden kullanıcılar açmış olduğunuz ikincil hesabının ikinci hesap olduğunu anlamalarını sağlayacaktır. Sayfanızı hangi alanda açtıysanız, sizi temsil eden diğer hesapların fotoğrafına benzemeyen bir fotoğraf koymak takipçilerin ilgisini çekecektir. Fotoğraflarda ufak çaplı oynamalar yapabilir veya kolaya kaçmadan fotoğrafı değiştirip farklı cümleler ile tekrardan paylaşabilirsiniz. Bunun gibi düzenlemeler ile organik takipçi kazanabilirsiniz. Ek olarak Instagram Türk takipçi satın al seçeneği de önerebiliriz.