Periodent Diş Tartarı Temizleme - Protez Diş - Lamine Diş Fiyatları


Periodent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği olarak 13 yıldır İstanbul'un Fatih ilçesinde sizlere hizmet sunmaktayız. Tüm diş hekimliği branşlarında hizmet sunan diş kliniğimizde alanında uzman hekimlerimiz tarafından sizlere en iyi ağız ve diş sağlığı hizmetini sunmak birinci hedefimizdir.


Diş Tartarı Temizleme


Hastalarımızın sıklıkla bizlere başvurduğu diş sağlığı konularından birisi olan diş tartarı temizleme işlemini uzman hekim arkadaşlarımız tarafından sizlere sunmaktayız. Düzenli diş bakımı yapılmadığı zamanlarda oluşan tartar, dişlerinizin arasında birikir ve sertleşir. Diş tartarı oluşumu, ağız ve diş sağlığınızı olumsuz etkilerden dişlerinizin rengini değiştirir, lekeler oluşturur. Aynı zamanda kötü ağız kokusu oluşmasına da etken olmaktadır. Düzenli olarak diş bakımınızı gerçekleştirmeniz durumunda diş tartarını önleyebilirsiniz.


Protez Diş Fiyatları

Protez dişler, eksik dişlerimizin yerine doğal görünümlü ve çene yapısına uygun yapay dişlere denmektedir. Protez diş fiyatları, diş sağlığı merkezimiz tarafından çeşitlerine göre farklılık göstermektedir.

Protez diş fiyatları hastanın diş gereksinimine ve dişin yapısına göre değişiklikler göstermektedir. Protez diş fiyatlarını etkileyen faktörlerden bazıları ise; protezin hareketli veya sabit olması, uygulanacak protez sayısı, eksik diş sayısının fazla olması, hastanın görünüş olarak beklentisi gibi etkenler protez fiyatlarını etkilemektedir. Protez diş fiyatları hakkında detaylı bilgiyi web sitemizden veya bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Lamine Diş Fiyatları

Estetik diş görünümüme sahip olmak isteyen hastaların sıklıkla başvurduğu yollardan birisi olan lamine diş günümüzde pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Lamine diş, gerçek dişinizin ufak bir kısmının aşındırılmasının ardından üzerine yapılan kaplamaya denmektedir. Lamine dişlerin ömrü genellikle diş bakımınıza göre 10-15 yıl arasında değişiklik göstermektedir. Lamine diş fiyatları ise döviz kuruna bağlı olarak çeşitlerine göre farklılıklar göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için web sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz.