3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Arkadaslar, Bugun PhototoDVD studio programini bilgisayarima yukledim. Ne yazik ki programi calistirmak istedigimde hata verdi. Windows Millenium kullaniyorum. Hata: WS_PHOTOVIEWER.DLL
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2005
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    PhototoDVD studio

    Arkadaslar,

    Bugun PhototoDVD studio programini bilgisayarima yukledim. Ne yazik ki programi calistirmak istedigimde hata verdi. Windows Millenium kullaniyorum.

    Hata: WS_PHOTOVIEWER.DLL cannot be found (bulunamiyor). Code: 1157

    Yardimci olursaniz sevinirim

    Simdiden teskkurler.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Mesajlar
    52
    İtibar Gücü
    0
    WS_PHOTOVIEWER.DLL bulunamıyor gbi bir hata verdiğini belirttiniz. Hata ortada. Kurulum yapılırken bu dosya kopyalanamamış.

    Dll ler bilindiği gibi program parçacıklarıdır ve bir dll i birden fazla program kullnabilir. Program yüklerken kendi dll lerinide yükler ancak windowsta bulunan dll lerden birine gereksinim duyarsa bu dll i yüklemeyebilir. Bu belki normalde bulunması gereken ama bir yazılım nedeniyle kaldırılmış olabilir. (düşük ihtimal)
    Adından anlaşıldığı gibi bu dll yani WS_PHOTOVIEWER.DLL PhotoDVD programının resim gösterimi ile ilgili bi programcık. Yani yeniden install yapın. Yine yüklemezse bi şekilde bu dll i biyerlerden bulmanız lazım.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2005
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Sorun cozuldu. Her ne kadar kurulum yapilirken WS_PHOTOVIEWER.DLL
    kopyalanmis olsada, WS_PHOTOVIEWER[highlight=red:35afd5353a]2[/highlight:35afd5353a].DLL diye isimlendirilmis. sorunda bundan kaynaklaniyormus. Tekrar isimlendirerek WS_PHOTOVIEWER.DLL olarak degistirdim ve simdi Photo2DVD programim sorunsuzca calisiyor.

    PC Doktor ilgin icin cok cok tesekkurler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2