Günümüzde ev eşyası taşımacılığı son derece önem arz eden bir sektör halini almıştır. Her yıl il içinde veya şehirlerarası binlerce taşıma işlemi gerçekleştirilmektedir.

TÜİK verilerine göre İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya illerimiz aralarında en çok taşıma işleminin gerçekleştirildiği iller sıralamasında yer almaktadır.

İstanbul’dan Ankara’ya veya İstanbul'dan İzmir'e taşınacak iseniz ve hala kurumsal bir nakliye şirketi bulmadı iseniz sizlere uzun araştırmalarımız sonucu bir web sitesi önerebiliriz. Şehirler Arası Nakliyat | 444 9 069 | EGETUR Taşımacılık web sitesi üzerinden gerek ev, gerek ofis ve gerekse parça eşyalarınızın nakliye işlemi için her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Web sitenin sahibi olan EGETUR Nakliyat, ülkemizde nakliye sektörüne ismini altın harflerle yazmış kurumsal bir nakliye şirketidir. Tüketici yorumlarını okuduğumuzda firmanın kaliteli bir hizmet sunduğu apaçık ortadadır. Sizlerde İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara evden eve nakliyat hizmetlerinizde firma ile görüşebilir ve taşıma işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kısmi ve az miktardaki bekar, öğrenci veya çeyiz eşyası gibi eşyalarınızı yine firmanın sizlere sunduğu şehirlerarası parça eşya taşıma hizmetinden yararlanarak ekonomik fiyatlara taşıtabilirsiniz…

Tüm şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetleriniz için firmaya 444 9 069 nolu çağrı merkezinden 7/24 ulaşabilirsiniz...