Başladığı andan itibaren herkes tarafından oldukça sevilen ve ilgi gören Çukur geniş bir izleyici kitlesine sahip. Yayına başladığı andan itibaren büyük bir reyting alarak Pazartesi günlerinin lideri haline gelmiştir.


Daha çok genç yaşlara hitap eden dizinin çok kısa bir sürede büyümesinin yanı sıra fenomen bir dizi haline gelmiştir. Hatta günümüzde pek çok eşya üzerinde çukur sembolünü görmekteyiz.


Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile özellikle erkek izleyicilerin kalbini kazanmış durumda. Başrollerinde Aras Bulut İyemli yer alıyor. Gerek konusu gerek ise oyuncu kadrosuyla herkesin dikkatini çekiyor.


Çukur oyuncuları kadrosu sürekli olarak değişim geçirmiştir. İlk başladığında Aras Bulut İyemli ile Dilan Deniz Çiçek baş rolleri üstleniyordu. Ancak zamanla Dilan Deniz Çiçek diziden ayrıldı ve onun yerine Hazal Kaya diziye giriş yaptı. Bu isimlerin yanı sıra uzun zamandır televizyonlardan uzak kalan Nejat İşler de ani bir girişle çukur dizisinde yer almaya başladı.


İstanbul'da bir mahalle olan çukuru ve kontrolü elinde bulunduran Koçovalılaın sallantılı hayatlarını konu edinen bir dizi olmakta. Çukur Mahallesi'nde uyuşturucu satılmasına izin verilmiyor. Bu durumda pek çok kargaşa ortaya çıkıyor. Dizinin ilk bölümünden hatırlayacağınız gibi Yamaç'ın tekrar çukura dönmesi ile birlikte macera başlamıştır.


Çukur sevenler için fragman detayları Reyting TV'de yer almaktadır. Çukur hakkında daha fazla detay için Reyting Tv'yi ziyaret edebilirsiniz.