RIVERBED, JUNIPER NETWORKS MÜŞTERİLERİ İÇİN PİYASA LİDERİ WAN OPTİMİZASYONU ÇÖZÜMLERİNE GEÇİŞ YOLU SAĞLIYOR

Riverbed, Juniper Networks WX/WXC Series Application Acceleration Platformu Müşterileri için Takas Programını Duyuruyor

SAN FRANCISCO – 1 Ekim 2012 – Performans şirketi Riverbed Technology (NASDAQ: RVBD), bugün, ağ yeniliğinde endüstri lideri olan Juniper Networks müşterileri için bir takas programı hazırladığını duyurdu. Juniper Networks işbirliğiyle gerçekleştirilen takas programı, Juniper Networks® WX/WXC Series Application Acceleration Platforms satın alan müşterilerin Riverbed® Steelhead® ürün ailesine geçmesi ve yükseltmesine yöneliktir. Temmuz ayında açıklanan teknoloji ortaklığının parçası olan bu takas programı, müşterilere ve işortaklarına, Riverbed'in toplam mülkiyet maliyetini düşürürken, benzersiz bir performans ve esneklik sağlayan piyasa lideri geniş alan ağı (WAN) optimizasyonu çözümlerine erişim sağlamaktadır.

Öne Çıkan Haberler

  • Juniper Networks yakın zamanda Riverbed’in WAN optimizasyonu çözümleri için seçilen sağlayıcısı olduğunu duyurmuştur. Juniper Networks kendini müşterilerin başarısına adamıştır ve müşterilerin WX/WXC Series Application Acceleration Platforms’tan Riverbed Steelhead ürün ailesine geçişine yardımcı olmak için, bu takas programında Riverbed ile işbirliği yapmaktadır.
  • Riverbed’den takas programı, Juniper müşterilerine ve işortaklarına büyük maliyet tasarrufu inisiyatiflerine ilave olarak Steelhead ürünlerinin sağladığı yararları sunmaktadır. Steelhead ürün ailesi WAN üzerindeki uygulama performansını 100 kata kadar hızlandırırken, ağ üzerindeki trafiği yüzde 95’e kadar azaltmaktadır. Riverbed WAN optimizasyon çözümlerinin sağladığı performans, kuruluşların kullanıcı performansından ödün vermeksizin, sanallaştırma, konsolidasyon, bulut bilişim ve olağanüstü durum kurtarma gibi stratejik inisiyatifleri, başarılı bir şekilde uygulamasına olanak tanımaktadır. Dağıtılmış işgüçleri, her nerede olurlarsa olsunlar ve veriler her nerede olursa olsun, verilere ve uygulamalara LAN’a benzer erişimle gerçek zamanda işbirliği yapabilmektedir.
  • Gartner Riverbed’i Joe Skorupa ve Severine Real tarafından yazılan ve Ocak 2012’de yayımlanan “Magic Quadrant WAN Optimizasyonu Denetleyicileri” 2012 raporunda Liderler Kadranı’na yerleştirmiştir.
  • IDC tarafından yapılan bir çalışma, Riverbed WAN optimizasyon çözümlerinin 6,9 ayda maliyetini karşıladığını göstermiştir.


Müşteriler ve işortakları Juniper Networks WX ve WXC ürünleri için takas programı hakkında daha fazla bilgi almak için, Trade-in Program - Juniper Networks Products adresini ziyaret edebilir, tradein@riverbed.com adresine e-mail gönderebilir ya da +1 415-541-2132’yi arayabilirler.



Destekleyici Açıklamalar
“Riverbed, en karmaşık, büyük ölçekli ortamlarda dahi kurulumu ve yönetimi kolay, en kapsamlı performans çözümleri setini sunmaktadır. Bu ortaklık sayesinde, Juniper ile, performansa ve geleneksel veri merkezini, sanallaştırılmış ve bulut ortamlarını ölçeklemeye ihtiyaç duyan kuruluşlara piyasa lideri WAN optimizasyonu çözümlerimizi sunmak için çalışıyoruz.
- Riverbed Ürünler Grubu başkan yardımcısı ve genel müdürü Eric Wolford


Magic Quadrant Hakkında
Gartner, araştırma yayınlarında açıklanan herhangi bir satıcıyı, ürünü ya da hizmeti desteklememekte ve teknoloji kullanıcılarına yalnızca puanı en yüksek satıcıları seçmelerini tavsiye etmemektedir. Gartner araştırma yayınları, Gartner’ın araştırma organizasyonunun fikirlerinden oluşmaktadır ve olay raporları olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, ticarete ya da belirli bir amaca uygunluk garantileri dahil bu araştırmayla ilgili örtük ya da açık tüm garantileri tekzip etmektedir.

Riverbed Hakkında
Riverbed global bağlantılı kuruluşlar için performans sağlamaktadır. Riverbed ile, kuruluşlar sanallaştırma, konsolidasyon, bulut bilişim ve felaket kurtarma gibi stratejik inisiyatifleri, performanstan ödün verme korkusu olmaksızın başarılı bir şekilde ve akıllıca uygulayabilir. Riverbed, kuruluşlara IT’yi anlamak, optimize ve konsolide etmek için ihtiyaç duydukları platformu sağlayarak, kuruluşun iş ihtiyaçlarına uygun hızlı, akıcı ve dinamik bir IT mimarisi oluşturmasına yardımcı olmaktadır. Riverbed (NASDAQ: RVBD) hakkında ilave bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.riverbed.com.

Bu bültende kullanılan Riverbed ismi ya da logosu ve tüm Riverbed ürün ya da hizmet isimleri ya da logoları, Riverbed Technology, Inc.’in ticari markalarıdır. Kullanılan tüm diğer ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.

MEDYA İLETİŞİMİ
Jin Woo
Riverbed Technology
415-344-6465
jwoo@riverbed.com

YATIRIMCI İLİŞKİLERİ İLETİŞİMİ
Renee Lyall
Riverbed Technology
415-247-6353
renee.lyall@riverbed.com