Amsterdam, 2 Kasım 2015 Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Ambiglow Plus tabanlı, Moda tasarımına sahip yeni 27 inçlik bir ekranı piyasaya sunuyor. Ambiglow Plus teknolojisi, daha sürükleyici bir görüntüleme deneyimi için tabanın üzerinde ve çevresinde ekranın görüntüsüne uyan bir ışık yaratıyor. Ekran kapalıyken bile ışık hâlâ kullanılabilir, böylece kullanıcılar odada eşsiz bir hava yaratmak için renk ve parlaklığı ayarlayabilirler. AH-IPS geniş ekran, tasarımı ile olduğu kadar sunduğu göz alıcı görseller ile de kullanıcıların, dünyalarına renk katmalarının mükemmel bir yolu.
Ambiglow Plus Taban ile sürükleyici aydınlatma
Ambiglow Plus Taban, her ana uygun, ruh haline göre aydınlatma sunuyor. Kullanıcılar, renkleri tercihlerine göre ayarlayabilirler – örneğin gündüz enerji veren bir mavi, akşam sıcak bir ışıltı ya da gece büyülü bir ruh hali gibi. Eğer kullanıcılar kendilerini şımartmak isterlerse, renk tayfının ekranda dolaşmasını da seçebilirler. Ambiglow taban, saat ayarları sayesinde ekranla birlikte otomatik olarak açılabilir ya da uyanmak için kullanılabilir ve gece otomatik olarak kapanır.

Ancak Ambiglow Plus iyi düşünülmüş bir lambadan çok daha fazlası. Kullanıcılar, ekrandaki görüntü ile eşzamanlanan renkler görmeyi de tercih edebilirler. MMD Philips Monitörleri EMEA Bölgesi Ürün Müdürü Artem Khomenko, bu teknolojiyi şöyle açıklıyor: "Ambiglow Plus Taban'daki hızlı işlemci gelen görüntüyü analiz eder ve renk ve ışık parlaklığını bir anda ona göre ayarlar. Sonuçta, renk ve canlılığı ekranın ötesine taşıyan daha heyecan verici ve daha yoğun bir görüntüleme deneyimi yaşanır."
Ödüllü tasarım
Ambiglow Plus tabana sahip 27 inçlik Moda ekran, tasarım ve kullanıcı deneyimini benzersiz biçimde birleştirdiği için, 2015 Computex d&i ödülüne layık görüldü. Dikkat çeken bir ihtişamdansa, ölçülü bir zarafeti tercih eden Moda tasarımı, yaşama ya da çalışma alanına egemen olmak yerine onu tamamlamayı tercih ediyor. 360 derecelik kapsayıcı tasarımı ile, ekran açıkken de kapalıyken de her açıdan hoş görünüyor. Kenardan kenara uzanan cam ve dar çerçeve – daha standart olan 15 mm yerine ultra ince 3.5 mm bir çerçeve – görünmeyecek kadar ince olduğundan görüntüleme sırasında dikkat dağıtıcı unsurları en aza indiriyor.
Artem Khomenko sözlerine "d&i ödülü bu ekran için harika bir övgü" diye devam ediyor. "Ürünlerin, gıpta edilen bu ödüllerden birini kazanmak için, inovasyon, yaratıcılık, işçilik ve malzeme seçimi gibi zorlu pek çok kriteri de karşılaması gerekiyor. Bu yeni ekranın uzmanlardan bu kadar olumlu bir yorum almasından çok memnunuz."
Daha fazla verimlilik için etkileyici görüntü performansı
Büyüleyici tasarım, olağanüstü ekran performansı ile bütünleşiyor. Full HD sayesinde bıçak gibi keskin görüntüler sunuyor ve AH-IPS LCD teknolojisi ekrana dış kenarlarda bile yüksek kontrastlı canlı görüntülere sahip ultra geniş bir görüntüleme açısı sağlıyor. Flicker-Free teknolojisi sayesinde ekran, titreşim efektlerini de ortadan kaldırıyor: her ne kadar genelde fark edilmese de ekran titreşiminin olumsuz etkisi zamanla birikir ve göz yorgunluğuna sebep olabilir, ya da üretkenliği ya da ekrandan alınan keyfi azaltır. Flicker-Free teknolojisi ekranın kaya gibi sağlam olmasını sağlıyor.
Kolay ve pratik kullanım
Ambiglow Plus taban, mod ve renk seçimi için anımsaması kolay, hafifçe dokunma ve sürükleme hareketleriyle son derece kolay bir kullanım sunuyor. Ayrıca, bu yeni ekranda mükemmel bir görüntü performansı için tanınmış Philips Smart teknolojileri de bulunuyor: SmartContrast, dijital görüntülerde ve videolarda kontrastı güçlendirmek için renkleri ve arka aydınlatma yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. Hatta her gün kullanılan ofis uygulamaları ve daha düşük enerji tüketimi için kullanılan özel Ekonomi modu, ekranı mükemmel kılıyor. SmartImage de kullanıcıların görüntülediklerini otomatik olarak analiz ederek uygulamaya özel modların seçilmesi için bir seçenek menüsü sunuyor. Dahası 5ms'lik SmartResponse, oyunlar ve videolarda titreşimi, gecikmeleri ve hayalet efektleri ortadan kaldırmak için ekranın tepki sürelerini otomatik olarak turbo şarj ediyor – bütün bunlar, Ambiglow Plus taban, ekran ile renk senkronizasyonu yaptığında daha da güçlenen gerçeğe en yakın görüntülere ulaşılmasını sağlıyor.
Yeni Philips 275C5QHGSW/00 ekran, Kasım ayı başında 429 USD (KDV hariç) tavsiye edilen perakende fiyatından elektronik mağazalarda bulunabilecek.

Teknik Özellikler:

Özellik Philips 275C5QHGSW/00 ekranı
LCD panel tipi, ölçüsü AH-IPS LCD
Arka aydınlatma teknolojisi W-LED
Panel ölçüsü 27 inç / 68.6 cm
Etkili görüntüleme alanı 597.88 (H) x 336.31 (V)
Optimal çözünürlük 1920 x 1080 @ 60 Hz
Görüntüleme açısı 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Parlaklık 250 cd/m²
Renk sayısı 16.7 milyon
Kullanım kolaylığı · Ambiglow+, SmartImage, Giriş, Menü, Güç Açık/Kapalı
Kensington kilidi
· Tak & Çalıştır Uyumluluğu: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Bağlantı · Sinyal Girişi: VGA (Analog ), HDMI (dijital, HDCP),
MHL-HDMI (dijital, HDCP)
· Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync yeşil
Ses (Girişi/Çıkışı): HDMI ses çıkışı
Sürdürülebilirlik · Çevre ve enerji: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, Kurşunsuz, Cıvasız
· Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: %100
Uygunluk ve standartlar · Düzenleyici makam onayları: CE İşareti, FCC B Sınıfı, CU, TCO sertifikalı, cETLus, BSMI, TUV/ISO9241-307,
CB, MEPS, SASO, KUCAS, EPA, WEEE
Ambiglow Plus Taban · Mod: Açık, Otomatik, Kullanıcı tanımlı, Kapalı
· Zaman ayarı: Ambiglow Zaman ayarı+ Açık/Kapalı
· Parlaklık kontrolü: Daha karanlık, Standart, Daha parlak
Philips LCD monitörleri hakkında daha fazla bilgi için: www.philips.com/lcdmonitors

Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz: Index of /Philips/275C5QHGSW_Ambiglow_Plus.

Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Rotherstrasse 19
10245 Berlin
Peter Link, Başak Evran Gümüş, Burak Kara
Telefon: +49 30 7890760
E-Posta: AOC-MMD-TR@united.de
Şirket Yetkilisi:
MMD Monitors & Displays B.V.
Prins Bernhardplein 200, 6th floor
1097 JB Amsterdam
Chantal Blits
Telefon: +31 20 5046945
E-Posta: Chantal.Blits@tpv-tech.com