2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    246
    İtibar Gücü
    13

    Sanallaştırma için Bir Seçeneğiniz Var!


    Dünyada büyük yankı uyandıran sanallaştırma çözümü “RedHat Enterprise Virtualization (RHEV) 3.0”, Türkiye’de...

    Uzun yıllardır Türkiye’deki kurumlara başarıyla hizmetsunan, açık kaynak çözümleri alanında dünyanın lider çözüm sağlayıcısı Red Hat, tüm dünyadabüyük ilgiyle karşılanan “Red HatEnterprise Virtualization (RHEV) 3.0” Türkiye lansmanını Türkiye DistribütörüProlink ile birlikte gerçekleştirdi. “Sanallaştırma için bir seçeneğiniz var”konusu ile sunulan etkinlik, 5 Nisan günü Grand Hyatt Otel’de Türk bilişim sektörünün önemlitemsilcilerini biraraya getirdi.

    Red Hat uzmanları, iş ortakları, açık kaynak teknoloji topluluğu vebilişim sektöründeki profesyonellerin bir araya geldiği lansmanda; Red HatOrtadoğu Genel Müdürü George DeBono, Red Hat’in Türkiye pazarına yaklaşımıhakkında bilgi verdi. Açık kaynak kurumsal işletim sisteminde dünya lideri RedHat, 2012 mali yılını 1.13 Milyar USD ile kapatarak milyar dolar ciroluşirketler kulübüne girdi. Türkiye’de ise geçen sene Q4 rakamlarına göre%136’lık bir başarı sağladı. Türkiye’deki hızla büyüyen bilişim sektöründen veRed Hat’in Türk bilişim sektörüne sunduğu çözümlerinden bahseden De Bono, yeniatanan Türkiye Kanal Müdürü Erkut Dinçtop’u da katılımcılara tanıttı.

    Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Symantec Depolama ve Erişilebilrlik BirimiTeknoloji Lideri Simon Wallace ve Bölge Teknoloji Müdürü Burak Sadıç; GeleceğinPlatformu olarak adlandırılan sanallaştırma çözümleriyle ilgili katılımcılarabilgi verdiler.

    Red Hat’inAdvance Business Partneri İnnova adına Çözüm Yönetimi ve Satış Destek GrubuYöneticisi Ersan Umar “Zirveyi Hedefleyenler” başlığıyla bir konuşmagerçekleştirdi. Altın sponsor olarak katılan Radius’un katkılarıyla DellTürkiye Bulut Bilişim ve Yeni Jenerasyon Veri Merkezi Çözümleri Lideri, BoraTaşer Dell’in Bulut bilişim konusunda uyguladığı teknoloji çözümleri ile ilgilikatılımcıları bilgilendirmesinin ardından “Sanallaştırma İçin Bir SeçeneğinizVar” etkinliğinin bu yılki gündem maddesi olan Red Hat EnterpriseVirtualization (RHEV) 3.0 sunumu ve canlı demo Red Hat Solution Architect FredStrauss tarafından gerçekleştirildi. Red Hat’in bir diğer Advance BusinessPartneri Endersys ve Linux Kullanıcıları Derneği’de stand açarak etkinlikte yerlerinialdılar.


  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2019
    Yer
    Россия
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0

    Sanallaştırma için Bir Seçeneğiniz Var

    Brilliant phrase and it is duly

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Sadece Önerileriniz için soruyorum ve yorumlarınız için!
    By HyperTreadingTecnology in forum PC Bilesenleri ve Genel Donanım Konuları
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 10-10-2007, 21:23

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2