3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Mesajlar
    14
    İtibar Gücü
    14

    Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

    Site Adresi : Egeturtasimacilik.com

    Site Açılış Tarihi: 2006

    Site Tanıtımı :İnsanlar zamanla bir yerden başka bir yere taşınma ihtiyacı duyduklarında ve taşımaları eğer şehirlerarası taşıma ise bir evden eve nakliyat firması ile eşyalarını taşıttırmaları kaçınılmazdır. Şehirlerarası nakliyat işlemlerinizde profesyonelliğine inandığınız taşıma yetki belgeleri olan bir nakliyat firması ile taşınmanız sizin yararınıza olacaktır. Nitekim taşıma yetki belgesi olmayan bir firma ile eşyalarınızı taşıttırdığınızda olabilecek bir denetlemede hem taşıyan hem de malı taşıttırana cezai işlem uygulanır. Hatta kamyon otoparka bile çekilebilir. Böyle bir durumda eşyalarınızı bile araçtan alamazsınız ve mağdur olursunuz.

    Şehirlerarası ev taşıma, şehiriçi ev taşımalarından daha zor, zahmetli ve zaman alan bir işlemdir. Bunun için seçilecek evden eve nakliyat firması çok önemlidir. Çünkü bu kez evinizde ki tüm eşyaları A’dan Z’ye nakliyat firmasına teslim etmektesiniz.

    Şehiriçi taşımalarında birçok müşteri kırılma riski olabilecek değerli eşyalarını kendileri taşıdıkları için bu kez böyle bir durum olmayacağından stres ve telaş başlar.



    Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat firması aramaya konulur. Fakat halen kafalarda birçok soru işareti. Acaba eşyalar sorunsuz taşınacak mı? Ve buna benzer birçok soru ile kafa yormaya başlanır. Araştırmalar yapılır firmalar ile görüşülür ve sonunda bir firma ile karar kılınır ve eşyalar taşınır. Eğer kurumsal bir firma ile taşınılmışsa problemsiz, fakat sıradan bir nakliye firması ile taşınılmışsa birçok problem ile karşılaşılmıştır.

    Tavsiyemiz kesinlikle ve kesinlikle kurumsal bir evden eve nakliyat firması ile eşyalarınızı taşıttırmanız. Bizde araştırmalarımız sonucu sizlere Egetur Evden Eve Taşımacılık firmasını öneriyoruz.

    İyi ve sorunsuz bir taşıma için 7/24 ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri…

    Adres (Merkez): Yalı mah. Şehit Nedim Özpolat sok. No: 1/6 (Maltepe Stadı Karşısı) Maltepe / İSTANBUL
    Şube (İzmir): Cemal Gürsel Cad. No. 484/1 D.8 Bostanlı Karşıyaka/İZMİR
    Merkez : 0216 383 10 90 pbx
    GSM : 0532 482 87 62
    Şube : 0212 264 13 92 pbx
    İzmir : 0232 330 81 24 pbx
    İyi Taşınmalar…

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2012
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    Evden Eve Nakliyat Fiyatları

    Aytaç Nakliyat


    İstanbul evden eve nakliye olarak Avrupa standartlarında taşımacılık hizmetini sunmayı hedeflemiş kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde, tecrübeli personeli ve işinde uzmanlaşmış yöneticileri ile siz değerli müşterilerimize en iyi nakliyat hizmetini sunmak amaçlı olarak uzun yıllardır hizmet sunmaktadır.
    Nakliye şirketimizin gerçekleştireceği taşıma öncesinde eşyalarınız , sizlere ücretsiz olarak hizmet veren eksperlerimiz tarafından tespit edilir. Bu tespitteki amaç; eşyanızı alabilecek aracın, eleman sayısını ve ambalaj-paketleme için gerekli olan malzemenin belirlenmesidir.
    Fiyatlandırma eşyanın hacmi taşınacak noktalar arası mesafe ve kat pozisyonları göz önünde bulundurularak yapılır.
    Firmamız müşterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hızlı ve güvenilir bir şekilde üslendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve yine aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmektedir.
    Taşınma gününden bir kaç gün önce firmamızda çalışan ekspertiz tarafından evinizde bulunan tüm her şeyin listesi kağıt üzerinde belirlenerek kullanılacak ambalaj ve araç büyüklüğü tespit edilir ve bununla ilgili hizmetimize karşılık ücret belirlenmektedir. Karşılıklı iki taraf arasında anlaşma yapıldıktan sonra çıkarları korumak amaçlı sözleşme yapılır.

    İstanbul Nakliyat olarak olarak yurtiçi evden eve nakliyat veya ofisten ofis taşımalarınızda, eşyalarınızın büyük bir dikkatle ve en yüksek kalitede taşınacağına garanti veriyoruz. Taşınma öncesinde müşterilerimize ücretsiz olarak sunduğumuz “Exper Sistemi” ile eşyalarınız tespit edilir. Ayrıca, eşyalarınız firmamız tarafından ücretsiz sigortalanır. Her türlü Nakliyat sorunlarınız için İstanbul Evden Eve Nakliyat sizlerle birlikteyiz..

    İstanbul Evden eve taşımacılık diğer Firmalardan ayıran en önemli unsurlardan bir tanesi vermiş olduğu hizmette müşteri memnuniyetini ilke ederek çalışmasıdır. Müşterimiz ile nakliyat süresi dahilinde yapılan anlaşmada, hizmet sona erene kadar müşterisinin yanında ve onun çıkarlarını korumakla kendini görevli sayar. Firmamızdan alacağınız tüm nakliyat hizmetlerinde ödemelerinizi iş bitiminde banka hesap numaralarımıza peşin ve kredi kartıyla yapabilirsiniz.. taksit imkanlarımızdan yararlanabilirsiniz..


  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2012
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    ev taşıma konusunda uzmal firma AYTAÇ NAKLİYAT yıllara dayanan tecrübeyle ev ve ofis taşıma fabrika taşıma ve asansörlü nakliyat istanbul da hizmete girmiştir
    istanbul evden eve nakliyat fiyatları %20 İNDİRİMLİ! şehir içi ev taşıma artı daha ucuz ve en önemlisi ev iyi nakliyat firmaları 'nı seçerken dikkat edin zira evden eve nakliyat diye sektörde çok kötü iş yapanlar var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. İstanbul Evden Eve Nakliyat
    By egetur in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-12-2011, 14:01
  2. Ankara Evden Eve Nakliyat - ankaraticaret.org
    By cicisler in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 08-12-2011, 16:46
  3. Hayatoğlu Evden Eve Nakliyat Hizmetinizde
    By garipwm in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19-02-2011, 18:37
  4. Egetur Evden Eve Nakliyat
    By egetur in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-10-2010, 15:37

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2