1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2011
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Sharecash.org ile neler kazanabilirsiniz biliyormusunuz?


    Merhaba arkadaşlar

    Henüz ödeme almış olduğum ShareCash sitesini sizlere tanıtmak istiyorum.
    Aslında bir süredir üyeyim fakat diğer upload sitelerine göre çok daha fazla oranda ödeme yaptığı için açıkcası bana güvenilir gelmiyordu. O yüzden de fazla ilgilenmedim. Sadece 1 dosyam vardı ve forumlarda falan da link paylaşımı yapmadım. Sadece bir iki tane YouTube videosu hazırlamıştım. Ödeme de alınca sizlerle de paylaşmak istedim.

    Sistem aynı. Dosya yüklüyoruz ve yüklediğimiz dosyanın linkini çeşitli ortamlarda paylaşarak indirilmesini sağlıyor, Dosyamız indirildikçe de para kazanıyoruz.

    Ne kadar kazandırıyor?

    İndirilen dosya başına elde edilen kazanç, ülkeye göre farklılık gösterdiği göz önünde bulundurulunca,
    $ 0,10 - $ 10.00 arasında değişiyor.

    Peki ShareCash neden daha fazla kazandırıyor?
    Siteyi diğer upload sitelerinden ayıran en önemli fark bu. Burada kullanıcı dosyayı indirebilmek için bir sörvey tamamlaması gerekiyor.

    Linke tıklayan kullanıcı karşısına çıkan 3 farklı sörveyden birini tamamladığında dosyayı indirebiliyor. Yani paylaşacağınız dosyalar mümkün olduğunca sıradan dosyalar olmamalı. Kullanıcı ne yapıp edip o dosyayı indirmek istemeli Yoksa hiç uğraşmayıp kapatır çoğu zaman olduğu gibi...

    Aşağıda siteden 12 eylül 2011 tarihinde almış olduğum ödeme mevcut.


    Ödemeler:
    Kazanmış olduğunuz miktarlar her ayın ilk günü onaylanır.
    Kazancınız 10 $ ve üzerine ulaştığında ödeme isteğinde bulunabilirsiniz.
    Ödemeler ise her ayın 15 ila 20. günleri arası yapılır. Ama bazen benim ödememde de olduğu gibi daha erken yapılabilir.


    Dosya Türü ve Boyutu:
    Dosya boyutu her bir dosya için 200MB ile sınırlıdır. Siteye yükleyebileceğiniz toplam dosya boyutunda ise herhangi bir sınırlama yok.
    Her türlü dosya tipi geçerli. Sitenin sıkça sorulan sorular kısmından okuduğum kadarı ile Adult ve telif hakkı olan içerikler hariç tüm dosya türleri kabul ediliyor. Henüz adult içerik paylaşmayı denemediğim için bu konuda kesin bilgi veremiyorum.

    Referans kazancı:
    Siteye sizin referansınızla üye olan kişilerin aylık kazancının %10'u kadar siz de kazanmış oluyorsunuz.


    YouTube ile dosya paylaşımı:
    Yukarıda da söylediğim gibi şuana kadar forumlarda link paylaşımı yapmadım. YouTube'da hazırladığım program videoları ile paylaşım yaptım. Ve çok az dosya paylaşmama rağmen kazandığım miktar oldukça tatminkar. Aşağıda da göreceğiniz üzere son 6 günde yapılmış 7 indirme için toplam 6.30 $ kazanmışım.
    Eğer daha fazla dosya yükler daha fazla ortamda link paylaşımı yaparsanız yüksek miktarları da kazanılabileceğini düşünüyorum.
    Kendi yapmış olduğum YouTube ile paylaşım hakkında kısa bilgi verecek olursam, indirilmesini istediğim bir programın kısa bir tanıtım videosunu hazırlıyor, video açıklamasına da programın sharecash linkini ekliyorum.

    Şuan için söyleyebileceklerim bunlar. Sizin de yeni ve ilginç fikirleriniz varsa lütfen paylaşınız. Alttaki resim Eylül ayı içerisindeki 12 günlük kazancım.




    Son olarak bu tanıtımın tek amacı alt üye kazanıp daha fazla para kazanmak değildir. Bilmeyen, duymayanlar da duysun herkes kazansın istedim. Çünkü bana göre burada kazanacağınız miktar hayal gücünüzle doğru orantılı. En azından denemek de fayda var diye düşünüyorum.

    Siteye referansımla üye olmak isterseniz burayı
    Siteye referansımla üye olmak istemezseniz burayı tıklayınız

    Bol kazançlar diliyorum
    __________________________________________________ __________________________________________

    SHARECASH İLE İLGİLİ BAZI PÜF NOKTALARI


    İlgilenenler için bildiklerimi maddeler halinde tekrar paylaşacağım. Aşağıda sıraladığım maddeleri yapmanız biraz zaman alabilir. Ama bunları yaptıktan sonra pek bişey yapmanız gerekmeyecek. Oturup kazancınızı izleyeceksiniz. Ve bunları yapıp günlük ortalama en az 5 dolar kazanabilirsiniz.


    1- Kendinize birkaç tane malzeme bulun
    Bu işin en önemli kısmı malzemedir. Yukarıda da bahsettiğim gibi dünya genelinde sık kullanılan, revaçta olan şeyler ile ilgili kendinize malzemeler bulun. Ama bir o kadarda kolay ve sık bulunamayan malzemeler bulmalısınız.
    Yeni bir oyun çıkmıştır bu o oyunla ilgili bir hile dosyası olabilir, bir keygen olabilir.
    Mesela Twitter çılgınlığı var bu dönemlerde. Kim ne demiş, Falanca ne yapmış. O onu takip etmiş vs vs. Misal YouTube'da arama kısmına "Twitter auto follower" yazıp aratırsanız o konuda paylaşılan dosyaları ve videoları görürsünüz.

    2- Bulduğunuz bu malzemeler ile ilgili ikna edici, inandırıcı videolar temin edin
    Diyelimki malzeme buldunuz. Herhangi bir forumda paylaşım yaparsanız, "Bende falanca program var, tıklayın indirin" derseniz bunun geri dönüşü çok az olacaktır.
    Ancak başarılı bir tanıtım videosu ile geri dönüş çok daha fazla olacaktır. Videoyu izleyen ve o programın/dosyanın/malzemenin çalıştığını gören izleyici anket doldurmak zorunda da kalsa ne yapıp ne edip o dosyayı indirmek isteyecektir. Hatta bazı insanlar videodan o kadar etkileniyorlar ki dosyayı indirebilmek için anketle uğraşmak istemiyor ve siteden Premimum üyelik satın alıyor. Tabi site de bundan size pay veriyor.

    Bilgisayar tecrübeniz yeterliyse kendiniz de videolar yapabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem YouTube'dan hali hazırda yapılmış videolardan indirmeniz yönünde olacaktır. Bazı programlar aracılığıyla YouTube'dan veya başka video sitelerinden kolaylıkla istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Herbir malzeme/dosya için için en az 10 adet iyi video temin ediniz.

    Video indirme programını indirmek için burayı tıklayınız. Kullanımı çok basittir.

    3- Bu videoları, trafiği yüksek Video paylaşım sitelerinde paylaşın
    Şimdi sıra geldi bu videoları video paylaşım sitelerinde yayınlamaya. Ben şuan YouTube ve Dailymotion sitelerini kullanıyorum.

    Öncelikle bu sitelerden en az 5'er tane hesap açın.
    YouTube'da hesap açarken cep telefonunuza bir kod gönderiliyor. Ve bir hat için sanıyorum en fazla 5 hesap açabiliyorsunuz. Ama Dailymotion sitesinde böyle bir sınırlama yok.

    Malzemeleri buldunuz, Videoları da temin ettiniz, Video paylaşım sitelerinden hesapları da açtınız. Şimdi bir bir videoları yükleyeceksiniz. Videoları yüklerken dikkat etmeniz gereken bir kaç şey var;

    - Videonun ismini iyi seçin
    - Video açıklamasına önce dosyanın indirme linkini daha sonra ise programla ilgili kısa bir açıklama ve programı çağrıştıran bir çok etiket (tag) yerleştirin. Böylece arama yapan kullanıcılar videonuzu daha kolay bulabilecektir.
    - Videoları tek tek düzenleyerek herkesin yorum yapabilme özelliğini kapatın. Olası olumsuz yorumlar kazancınızı etkileyecektir. Yorumların sizin onayınızdan sonra yayınlanmasını seçin.

    Diyelimki 5 adet iyi malzeme buldunuz.
    Bu malzemelerin her biri için 10'ar adet video temin ettiniz= 50 video
    YouTube ve Dailymotion sitelerinden 5'er adet hesap açtınız= 10 hesap x 50 Video = Ayrı ayrı 500 video
    Bu videoların her biri de günlük en az 5-10 izleyici alsa toplamda günlük en az 2500-5000 izleyicisiniz olur. Gerisini siz hesap edin

    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

    Sonuçta bu işin pîri değilim ama sadece bildiklerimi ve tecrübelerimi paylaşıyorum. Siz de aklınıza gelecek fikirleri paylaşırsanız sevinirim!

    Siteye refelansım ile üye olanlara hertürlü yardımda bulunacağım.

    ALINTIDIR....
    Konu Ventura tarafından (12-09-2011 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Biliyormusunuz google...
    By koray15 in forum Google
    Cevaplar: 13
    Son Mesaj: 14-06-2021, 08:56
  2. internetten artık kesin para kazanabilirsiniz.
    By Genesis_101 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 31-01-2008, 22:59
  3. Biliyormusunuz?
    By KaRa_KRaL in forum Windows & Windows Yazılımları
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 01-08-2007, 14:04
  4. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 16-08-2006, 11:30
  5. Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 10-07-2005, 13:32

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2