Oto eksper
olayı ile birlikte artık ikinci el araba alma olayı da kısmen rahatlamış oldu, eskiden insanların sıfır araba alma nedenlerinden en belirgin olanı " ben kullanılmış arabalara güvenmem" idi, oto eksperler ile bu olay yıkılmaya başladı bile.

Sektörde “güvenilir hizmet” imajını oluşturmuş, müşterilerine sadece bir eksper hizmeti sunmakla kalmayan Oto Eksper Test eksper alanında yeni bir öncülüğe imza atmaktadır. Oto Eksper Test, müşterilerimizin araç almadan önce kuşkusuz güvendiği tek marka olmak yegane amacımızdır. Oto Eksper test, hizmetlerine İstanbul geneli devam etmekte, anadolu yakası ve avrupa yakasında ki tüm oto ekspertiz ihtiyaçlarınızı karşılamak için sizden bir “ALO” beklemektedir. Siz değerli müşterilerimiz, ister sabit isterseniz TOPKAPI OTO EXPERTİZ ile kaliteli hizmetimiz ile tanışabilirsiniz.

Oto Eksper Test olarak, İstanbul’da olmadığımız bir yer kalmayana dek, şimdi de sizler için TOPKAPI oto ekspertiz hizmetimizi ayağınıza kadar getirmekten gurur duyacağız. Bizlere isterseniz 0850 425 22 00 nolu hattan, dilerseniz sitemizden ONLİNE RAPOR doldurarak, OTO EKSPER TEST güvencesi ile TOPKAPI OTO Expertiz hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


NEDEN OTO EKSPERTİZ ?

BAĞIMSIZ VE TARAFSIZ HİZMET

Araç satmak veya almak isteyen insanlar, kendi bildikleri ekspertizlere gitmek için ısrar ederler. Bu bazen istenmeyen sorunlar doğurmakta, müşteri ve satıcı arasında anlaşmazlık yaşanmaktadır. Biz, hem müşteri hem de satıcıya tarafsız hizmet verme sözümüzü tutmaktayız. Oto Eksper Test, hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadığını beyan ederek, sektörde yerini sağlamlaştırmış bir firmadır.

ARAÇ SATIN ALIRKEN GÜVEN ORTAMI

Beğendiğiniz aracın sahibini ne kadar tanıyor olursanız olun, yine de bir ekspertize gitmekte her zaman fayda vardır. İnsanlar ellerindeki araçları çıkarmak/ satmak istediği için, yanlış veya doğru beyan vermeyerek, sizleri mağdur edebilirler. Bu yüzden, Aracın sahibine değil, bize güvendiğiniz taktirde, hem paranız hem de vaktiniz heba olmaz.

ARAÇ SATARKEN GÜVEN VERMEK

Araç satın almak riskli bir iş olduğundan, müşteriye güven sağlamak veya vermek çok önemlidir. Müşterinin talepleri doğrultusunda hazırladığımız, kurumsal markamız olan OTO EKSPERTİZ TEST, tarafından güvencesi verilmiş raporlar ile hem satışlarınızda güven kazanabilir hem de satış sürecinizdeki zaman kaybını minumuma indirebilirsiniz. Bizden aldığınız rapor ve sertifikaları, müşteriye beyan etmeniz ile müşteri ile aranızda güven bağı kurulmakta, satış süreciniz hızlanmaktadır.

DOĞRU VE DÜZGÜN KIYASLAMA

Araç alma konusunda kararsız kalabilir, hangisini almak için bir kıyaslama talep edebilirsiniz. Topkapı oto ekspertiz almak istediğiniz araçların kıyaslamasını ve incelemesini yaparak, size bir rapor sunarız.

EKONOMİK ÇÖZÜM

Sektördeki öncü karakterimiz ile bir diğer hizmetimiz, eksper hizmetimizin yanında sizlere, Oto eksper test olarak, beğendiğiniz araçları genel bir testten geçirerek, zamanla size masraf çıkaracak, yada arıza yapacak noktaları belirttiğimiz bir rapor sunarak, güveninizi tazelemekten gurur duyarız.