Hepimiz bir hayat koşuşturmasının içerisindeyiz. Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz ve çok yoruluyoruz. Bu yorgunluğumuzu ise dinlenerek ve müzik dinleyerek atabiliyoruz. Peki müzik dinlemek için her zaman internetimiz olmayabilir. Bazen insan sevdiği şarkıları cep telefonuna, tabletine kaydetmek istiyor. Bunun için de çok uğraşmamak gerek.
Cep telefonlarınıza sevdiğiniz şarkıları ve videoları indirmeniz için bir uygulama geliştirdik. Bu uygulama ile hem MP3 formatında hem de MP4 formatında dosyalarınızı indirip arşivleyebileceksiniz.
Bu güzel uygulamayı ise sizler için Evvel Cevap Studio yaptı. Bedava Video&MP3 indir ile telefonlarınıza istediğiniz şarkıları ve videoları indirebileceksiniz.
Uygulamanın çalışma prensibi ise çok basit. Açılış ekranındaki ara bölümüne istediğiniz şarkıyı yazıyorsunuz. Daha sonra parçayı ara diyorsunuz. Parçayı ara dedikten sonra 2. Ekranda açılan resimlerden hangisini cep telefonunuza indirmek istiyorsanız ona tıklıyorsunuz. Son ekran da ise MP3 veya Video formatında dosyanızı indiriyorsunuz.
Cep telefonunuza Bedava Müzik ve Video indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Uygulamamıza puan vererek ve yorum yaparak uygulamamızın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Ruhunuzu hafifletecek bu uygulamayı uzun yıllar kullanmanız dileğiyle…
Uygulama Market Bağlantımız aşağıdadır:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mp3download.bedavamp3indir